Aktywne Wpisy

arturo1983 +5
Siema. Przychodze do Was z pytaniem. Od 1,5 roku mieszkam na Filipinach i z moja dziewczyną zakładamy mały biznes polegający na handlu bambusem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szukamy nazwy pod którą zarejestrujemy punkt sprzedaży, może macie jakieś pomysły ( ͡° ͜ʖ ͡°) nazwa musi być po angielsku. Na razie wymyśliłem "Bamboo Bambus" ale nie wiem czy to dobra nazwa hahaha. Jeżeli wykorzystam nazwę to

WolvvloW +269
źródło: temp_file747721092188981607
Pobierz

Botoks to serial z jednej strony przeciętny, mający spore wady, a z drugiej często miewa przebłyski geniuszu. Nastawiałem się na megagniota, ale okazało się, że to nieoszlifowany diament. Przede wszystkim jest nierówny. Gdyby zrezygnować z nadmiernego „veganizmu” i postawić na poważniejszy ton poprzez pozbycie się zbędnej kloaki, mógłby to być naprawdę niezły serial. A tak jest tylko poprawny – ze sporą dozą zmarnowanego potencjału. Dla jednych mimo wszystko będzie to bardzo ciężkostrawna pozycja, ale miłośnicy wisielczego humoru i przesadzonej satyry prawdopodobnie będą zadowoleni. Ogólnie rzecz biorąc: sprawdza się wybornie jako kwintesencja guilty pleasure. Recenzja serialu Botoks
#recenzja #serial #seriale #polska #showmax #patrykvega #vega #ogladajzwykopem
źródło: comment_gcmdOOpUJd3LfvJFC4jBdEQjvOTJcGdP.jpg
PobierzJedna rzecz zrobiła na mnie ogromne wrażenie: scena wypadku motocyklowego. Nie wiem jak oni to zrobili, ale efekt jest porażający.