Wpis z mikrobloga

@krzy_glob: zależy nigdy nie zestawialem tego wszystkiego na raz, ale maven ze springiem bootem to z prostego tutorialu mozna w 5 min zrobic, a po tym skonfigurowanie dispatchera bez spring boota zrobienie z tego wara i wrzucenie na tomcata nie jest trudne
  • Odpowiedz
@krzy_glob: zeby nie bylo, ze jestem malkontentem, to po prostu nie lubię tego nastawienia, ze programisci to nie wiadomo jacy super sa, a tak naprawde większość to przecietne gostki, ale ego x 1000 bo wiecej zarabiaja średnio. Sam siebie nie uważam za jakiegoś prosa i wolalbym sie zajac psychologia albo filozofią ale z tego hajsu nie ma xD
  • Odpowiedz
@Ewentualnie: luz ( ͡° ͜ʖ ͡°), się nie obrażam, bo prawdę napisałeś, że to banalne jak już się raz zrobi i zadziała.

A z tym "ego x1000" - nie mam próby statystycznej, ale to chyba w każdej grupie zawodowej znajdziesz nadętych buraków i spoko kolesi. życie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 1
@krzy_glob ja miałem tyle bugów przy stawianiu najprostszej apki spring boot plus maven plus tomcat że mi to zajęło chyba dwa dni po 4 godziny XD ale teraz już faktycznie wiem wszystko co i jak i zajmuje 5 minut
  • Odpowiedz