Dawno nie byłem z czegoś tak zadowolony w gamedevie, jak z menu wyboru postaci do mojej gry mobilnej. Widać różne fazy, aktywna postać podnosi ręce, kupiona bądź wybrana postać robi salto, a do tego zmieniające się napisy. Coraz bliżej do celu! #programowanie #gamedev #grafika
@applicattura: Na naszym portalu www.justgeek.it niedługo ruszamy z miesiącem tematycznym poświęconym gamedev. Może jest coś, co Cię bardzo interesuje w tej dziedzinie?
@MarekOnline: Przede wszystkim iOS, jeszcze nie określam się z premierą :) @unster: To jeszcze melodia przyszłości, po mam nadzieję udanej premierze na iOS będę optymalizował i wrzucał na andka @kidzior: Dzięki wielkie @justjoin_it: Lubię czytać o polskich sukcesach :>
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
źródło: comment_NMRmMMTeloqbXMTgRYBnOYA82RKVkLzH.jpg
PobierzW ogóle na kiedy masz zaplanowane ukończenie prac i na jakie platformy?
@unster: To jeszcze melodia przyszłości, po mam nadzieję udanej premierze na iOS będę optymalizował i wrzucał na andka
@kidzior: Dzięki wielkie
@justjoin_it: Lubię czytać o polskich sukcesach :>