Jak wygląda egzamin na prawo jazdy A2 (na motór do 600cc) ? ile sie jezdzi na placyku, a ile na mieście? @Oskarek89 uczyles sie do teorii? #motoryzacja #prawojazdy
@RichKidOfSnapchat: Ja osobiście zdawałem teorię już od razu po wyrobieniu PKK, żeby nie chodzić na wykłady. To jest tak jak z kat. B trzeba przysiąść do tego. Jak masz już kat. B to wiadomo że zasady i przepisy się nie zmieniają tylko dochodzą pytania z kierowania motocyklem.
Jeśli chodzi o praktyczny to u nas jest tak, że spotykamy się wszyscy na sali, tam omawiane są zadania egzaminacyjne, chociaż my akurat
Trudna jest ta teoria? Zdam bez żadnych przygotowań? A jakie są wymogi z wykładami i ćwiczeniami na placu? Na B to musialem wyjezdzic z 20 godzin najpierw...
@RichKidOfSnapchat: Profil kandydata na kierowcę. Żeby go założyć trzeba udać się do wydziału komunikacji bądź starostwa i potrzebne Ci będą zdjęcia oraz badania lekarskie. Po tym uzyskujesz numer który podajesz w OSK i Wordzie.
Jest taka sama jak na kat. B tylko masz tak jak mówiłem pytania dotyczące kierowania motocyklem itp. Jeśli chodzi o wykłady, to jak masz zdany egzamin teoretyczny w wordzie to nie musisz chodzić na wykłady tylko
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
To jest tak jak z kat. B trzeba przysiąść do tego. Jak masz już kat. B to wiadomo że zasady i przepisy się nie zmieniają tylko dochodzą pytania z kierowania motocyklem.
Jeśli chodzi o praktyczny to u nas jest tak, że spotykamy się wszyscy na sali, tam omawiane są zadania egzaminacyjne, chociaż my akurat
Trudna jest ta teoria? Zdam bez żadnych przygotowań? A jakie są wymogi z wykładami i ćwiczeniami na placu? Na B to musialem wyjezdzic z 20 godzin najpierw...
Jest taka sama jak na kat. B tylko masz tak jak mówiłem pytania dotyczące kierowania motocyklem itp.
Jeśli chodzi o wykłady, to jak masz zdany egzamin teoretyczny w wordzie to nie musisz chodzić na wykłady tylko