Aktywne Wpisy
Viado +23
Też macie wrażenie że młodzi tak narzekają na ceny mieszkań i wynajmu a tymczasem oczekują że będzie ich stać na własnościowe mieszkanie w centrum warszawy jednocześnie wydając kupę hajsu na egzotyczne podróże 3 razy w roku, 5 koncertów latem, leasing samochodu oraz łażenie po knajpach 3 razy w tygodniu?
Zapytajcie się jakiejkolwiek starszej osoby posiadającej mieszkanie na własność gdzie byli i co jedli - przeważnie nigdy nie wyjechali poza granicę polski a
Zapytajcie się jakiejkolwiek starszej osoby posiadającej mieszkanie na własność gdzie byli i co jedli - przeważnie nigdy nie wyjechali poza granicę polski a
Gours +62
Sportowo to my znikamy. Jakiekolwiek perspektywy mamy de facto tylko w piłce nożnej. W zimowych już praktycznie po nas - w biathlonie po Sikorze nikogo nie ma, po Kowalczyk w biegach też, w skokach nasza elita ma prawie 40 lat i nikt nowy sensowny nie wchodzi xD
Te Igrzyska też pokazały, że w tych ciężkich sportach już nas nie ma. Pchanie kulą nie istnieje, Włodarczyk 40-letnia już kończy, Fajdek i Nowicki to samo. W tych wszystkich skokach wzwyż, trójskokach itd. nie istniejemy. W bieganiu to se mogą powalczyć w Mistrzostwach Europy xD
Jedynie więc w piłce możemy się jako tako trzymać, no i standardowo w siatkówce (ale to też dzięki temu zapewne, że ona prawie nikogo nie interesuje xD). W tenisie jest Świątek i to tyle dobrego co możemy zaoferować…
W
Te Igrzyska też pokazały, że w tych ciężkich sportach już nas nie ma. Pchanie kulą nie istnieje, Włodarczyk 40-letnia już kończy, Fajdek i Nowicki to samo. W tych wszystkich skokach wzwyż, trójskokach itd. nie istniejemy. W bieganiu to se mogą powalczyć w Mistrzostwach Europy xD
Jedynie więc w piłce możemy się jako tako trzymać, no i standardowo w siatkówce (ale to też dzięki temu zapewne, że ona prawie nikogo nie interesuje xD). W tenisie jest Świątek i to tyle dobrego co możemy zaoferować…
W
Od pół roku mieszkam w kamperze (w Polsce) i tak się zastanawiam, czy społeczność byłaby zainteresowana jakimś skromnym AMA w tym temacie?
Wiem, że to brzmi nieco lakonicznie, ale nie chcę na razie spamować swoją stroną/blogiem, po prostu badam zainteresowanie tematem.
#inaczej #vanlife #kamper #zycie #bezdomnosc #lifestyle i może trochę #lifehack
Link do bloga juz teraz tez chetnie przyjme
Są tu jakieś Mirki z Wrocławia? Może ktoś się pokusi o weryfikację na potrzeby administracji? Jest takie coś w ogóle potrzebne? Może niech ochotnicy się zgłoszą, a społeczność wytypuje jednego, dwóch przedstawicieli, którzy mnie sprawdzą?
Podpowiedzcie coś, jak to ugryźć, bo jestem na portalu od kilku lat, ale nie chcę zaliczyć żadnej wtopy.
emm Jako weryfikacje wyślij adres stronki i np maila do administracji z tamtej stronki albo zrób sobie zdjęcie z panelem admina na stronce albo jakieś zdjęcie przy kamperze moim zdaniem też da radę jako weryfikiacja.
Dużo osob robi krótki wstęp na pokazywarce typu kim jesteś, czym jeździsz takie odpowiedzi
@arturkrzyk: to jest wykop a nie rozmowa o pracę xd