Wpis z mikrobloga

Hej!

Od pół roku mieszkam w kamperze (w Polsce) i tak się zastanawiam, czy społeczność byłaby zainteresowana jakimś skromnym AMA w tym temacie?

Wiem, że to brzmi nieco lakonicznie, ale nie chcę na razie spamować swoją stroną/blogiem, po prostu badam zainteresowanie tematem.

#inaczej #vanlife #kamper #zycie #bezdomnosc #lifestyle i może trochę #lifehack
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
Ponad 100 plusów, to już powód do robienia AMA? Zaczekam kilka dni, ale zastanawiam się jak odgadnąć granicę?

Są tu jakieś Mirki z Wrocławia? Może ktoś się pokusi o weryfikację na potrzeby administracji? Jest takie coś w ogóle potrzebne? Może niech ochotnicy się zgłoszą, a społeczność wytypuje jednego, dwóch przedstawicieli, którzy mnie sprawdzą?

Podpowiedzcie coś, jak to ugryźć, bo jestem na portalu od kilku lat, ale nie chcę zaliczyć żadnej wtopy.
  • Odpowiedz
@arturkrzyk: Czy twoja stronka wyskakuje jest po wpisaniu twojego nicku w google :>? Jak tak to się biorę za czytanie :D
emm Jako weryfikacje wyślij adres stronki i np maila do administracji z tamtej stronki albo zrób sobie zdjęcie z panelem admina na stronce albo jakieś zdjęcie przy kamperze moim zdaniem też da radę jako weryfikiacja.
Dużo osob robi krótki wstęp na pokazywarce typu kim jesteś, czym jeździsz takie odpowiedzi
  • Odpowiedz
  • 1
@Niebadzlosiem: Czy twoja stronka wyskakuje jest po wpisaniu twojego nicku w google :>? Jak tak to się biorę za czytanie :D ))¯_(ツ)_/¯ Jestem gotowy na głupie pytania! ! spoiler Po prostu nie będę na nie odpowiadał!
  • Odpowiedz