Wpis z mikrobloga

@csmrex:

1. Piękna i świcunca śrubka w cuff-ie ale już jak to mogli zrobić regulowany
2. Szyna fajnie wygląda ale #!$%@? mocowanie osiek
3. Już te dziurki na sznurówki to mogli zrobić po całości
4. Baaardzo cienko wygladające sznurówy, a przecież to się bardzo rzuca w oczy
5. Cena chyba bardzo atrakcyjna ale na ebay uk już widziałem GTXy poniżej 100 funtów.

btw. A to jakaś imitacja Twisterów? xD
  • Odpowiedz
@skinnydog: budżetowa rolka, nie ma czego oczekiwać, ale może są ok.
Ja tu widzę zerżnięty design z kilku marek, seba, rollerblade, powerslide ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@50HerbatGreya: one już rok temu były, to samo co spokey skylar - furory nie zrobi.
Plastiki są ok, szyna też w miarę, kółka w miarę. Liner słaby, klamry słabe, sznurowki słabe, ale cena dobra chociaż.
  • Odpowiedz
@csmrex: spokey skylar kosztuje 360 zł a to kosztuje 180... Nie czujesz różnicy? furory nie zrobi bo to produkt niszowy i niskomarżowy więc nie jest promowany przez środowisko rolkowe a ogrom ludzi aktywnych w temacie to ludzie ze biznesu sklepowego.... Simple as fuck.
No i brak rozmiarówki. Jakiś sklep ściągnął sobie pare palet z chin i teraz się pozbywa po kosztach chyba a w tej cenie to w zasadzie perełka.

@
  • Odpowiedz
@50HerbatGreya: ale playlife to marka powerslide'a, a nie decathlonu

skylary brałem za około 289 zł - jest dobra recenzja na fsknews i furory nadal nie zrobiły ( ͡° ͜ʖ ͡°) To nie jest tak, że one są warte więcej niż naprawdę kosztują, bo nie są ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do 300zł mają małą konkurencję i tyle. No za te 180zł to jedyne sensowne
  • Odpowiedz
@50HerbatGreya: powiem ci kto kupuje takie skylary czy coś w tym stylu. Tacy co coś tam poczytają temat rolek i wiedzą żeby nie kupować tanich rekreacyjnych, ale nie stać ich na podstawowy model lepszej marki. Raczej rzadko takie osoby spotykam, większość osób daje się namówić na lepsze i trochę droższe modele, a ci co się nie znają to i tak pójdą do decathlonu i kupią oxelo 3 fit za 160zł (
  • Odpowiedz
@50HerbatGreya: ale playlife to marka powerslide'a, a nie decathlonu

@csmrex: nie

playlife to firma nalezaca do grupy kapitalowej ktora jest takze wlascicielem firmy powerslide.

nie zrobily furory bo rolkowi handlarze promuja old school brany bo maja od nich marże i hajs na ewenty( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@50HerbatGreya teraz sobie zobacz katalog na 2018 i jakoś wszystko jest w katalogu powerslide, pierwsza strona tylko powerslide, ostatnia strona dane firmy powerslide. mimo że w katalogu jest usd, undercover, gawds, ennui, wicked, playlife, matter itp.
  • Odpowiedz
@csmrex: Na moje to całkiem spoko rolka :D Próbują, co sezon tworzą coś nowego. Po jakimś czasie coś dopracują i wyjdzie z tego jakiś produkt premium.
Ciekawe jak wygląda mocowanie tej szyny :D Jeszcze się okaże, że to 165mm
  • Odpowiedz