Aktywne Wpisy

Koksixk +5
Ile piw może wypić osoba z mocną głową?

rtpnX +81
Bede tatą. W grudniu. Chyba dobrze to robie? Dwa lata temu siedziałem na wykopie, grałem w Warcrafta i jadłem topczipsy. Dziś mama żone, własny biznes i nie długo potomstwo. I to nie tak że jestem jakimś czadem, 5/10 no 6/10 po prysznicu XD A wszystko to przypadkiem. Ciekawe co się wykluje z białasa jak ściana i Wietnamki z północy xD Dziwne że nie mam żadnego strachu czy wątpliwości. Chyba dorosłem do tego?

https://www.decathlon.pl/mf500-hb-czarno-niebieskie-id_8494787.html
Są w decathlonie u mnie w mieście, ale na drugim końcu ( ͡° ʖ̯ ͡°) W tym obok nie ma jeszcze, więc nie obczaję czy warto na budżetowe pierwsze rolki.
#rolki
źródło: comment_JSLwm7pVNd5n0jcag4AcI5GqiYp1hvOu.jpg
Pobierzhttps://be-active.pl/pol_m_skating_rolki_slalom-256.html
2x taniej ;)
\
ciekawe czy zapięcia będą lepszej jakości niż w Bronxach, które do tej pory po 300 sprzedawano w Deca.
1. Piękna i świcunca śrubka w cuff-ie ale już jak to mogli zrobić regulowany
2. Szyna fajnie wygląda ale #!$%@? mocowanie osiek
3. Już te dziurki na sznurówki to mogli zrobić po całości
4. Baaardzo cienko wygladające sznurówy, a przecież to się bardzo rzuca w oczy
5. Cena chyba bardzo atrakcyjna ale na ebay uk już widziałem GTXy poniżej 100 funtów.
btw. A to jakaś imitacja Twisterów? xD
Ja tu widzę zerżnięty design z kilku marek, seba, rollerblade, powerslide ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@50HerbatGreya: one już rok temu były, to samo co spokey skylar - furory nie zrobi.
Plastiki są ok, szyna też w miarę, kółka w miarę. Liner słaby, klamry słabe, sznurowki słabe, ale cena dobra chociaż.
No i brak rozmiarówki. Jakiś sklep ściągnął sobie pare palet z chin i teraz się pozbywa po kosztach chyba a w tej cenie to w zasadzie perełka.
skylary brałem za około 289 zł - jest dobra recenzja na fsknews i furory nadal nie zrobiły ( ͡° ͜ʖ ͡°) To nie jest tak, że one są warte więcej niż naprawdę kosztują, bo nie są ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do 300zł mają małą konkurencję i tyle. No za te 180zł to jedyne sensowne
@csmrex: nie
playlife to firma nalezaca do grupy kapitalowej ktora jest takze wlascicielem firmy powerslide.
nie zrobily furory bo rolkowi handlarze promuja old school brany bo maja od nich marże i hajs na ewenty( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_pClLPHPgjH6zinYXCjJtzTmgZsAckDbQ.jpg
Pobierzwszystko jest pod powerslide ( ͡º ͜ʖ͡º)
@csmrex: nie ma playlife a o tym rozmawiamy xd
Komentarz usunięty przez moderatora
Ciekawe jak wygląda mocowanie tej szyny :D Jeszcze się okaże, że to 165mm