Wpis z mikrobloga

W tym wpisie polecamy polskie kanały na YT, które oglądacie i które trzymają poziom. Umówmy się, żeby to były jakieś mniej popularne takie do 100k subskrypcji. #gruparatowaniapoziomu #polskiyoutube

Ja zaczynam - kolejność alfabetyczna:

1. Bushcraftowy - dla fanów weekendowego #azylboners
2. Filmujemy! - porady dla filmujących montujących wideo
3. Piotr Tomaszewski - takie tam pierdu-pierdu dla #mikrokoksy
4. PrzygodowaTV - #ladnapani co mądrze mówi o historii i jeździ w ciekawe miejsca; szkoda, że tak rzadko nadaje
5. Radosław Gajda - #architektura i #urbanistyka
6. Staszek iGRAszek - gameplaye z gier indie i innych mniej popularnych w mam wrażenie trochę ambitniejszym wydaniu niż gdzie indziej
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nalej_mi_zupy: Paweł Dudziński, takie typowe, dziadkowie gadanie o wszystkim i o niczym.
Sietter, przyjemne materiały o metalutgii, kowalstwie
De-kompozytor, ogólnie o elektronice
Irytujący historyk, nazwa dużo mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Koktajl.tv, o napojach alkoholowych, wystąpił w "kopsnij
  • Odpowiedz
@Desparos: Sory, że po prawie 3 latach, ale jak w googlach wpisałem Andrew Camarata z dopiskiem wykop to Ciebie znalazło a ktoś kiedyś wrzucił tutaj Andrew jak naprawiał trench diggera i od tego czasu widziałem chyba wszystkie jego filmy :D. Po tym znalazłem sobie Mustie1, Diesel Creek i Marty T. Jeśli to Ty to dziękuję, bo robią super filmy, jeśli to nie Ty to czy może znasz jakiś godnych polecenia
  • Odpowiedz
@Zizoug: To nie ja wklejałem film o tym trench diggerze. A jeśli o jakieś kanały to z takich o narzędziach to lubię Hand Tool Rescue, my mechanics, z cięższego sprzętu to jeszcze jest lestdig18, Świat Operatora. Sam być coś świeżego obejrzał :)
  • Odpowiedz