Wpis z mikrobloga

Chciałem zrobić ciekawy eksperyment i założyć konto Tindera jako murzyn. Sam mam prywatne konto i chciałem zobaczyć czy to prawda że polki to kur#!ska lecące na ciapaków i czarnych

To owoce moich oberwacji: Będąc murzynem po kilku dniach dostałem super like. Dziurawce same piszą. Można pisać sprośnie rzeczy, a one i tak nie obrażają się. Po chwili rozmowy chcą się spotkać.

A będąc polakiem zero super like, mimo konta od kilku dobrych miesięcy. Laski nie odpisują. Zaczniesz głupie żarty to pokażą że im się to nie podoba. No i jak do tej pory udało mi się z jedną spotkać.

W spojlerze wrzucam linki do rozmów z jedną z loszek (nie wiem jak na wypoku wrzucić kilka zdjęć na raz) i jedno ze zdjęć murzyna.

#tinder #logikarozowychpaskow

• 11
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Endriu001: Ty masz już serio coś #!$%@? w głowie jak dla mnie. Chyba oczywistym jest to, że wśród kilku osób znajdziesz taką, która będzie chętna na one night stand, nawet wśród kobiet! - może dla Ciebie to coś niesamowitego :O

Jakbyś zrobił opis z takim samym kontekstem "for few days" z ładną Azjatką, to spamu od facetów napaleńców niby nie będzie? Jak dla mnie to pewnie byłby dużo większy niż to
@NieMogiem: Dobrze że tylko dla Ciebie, Panie Śmieszku. Prowokacja polega na tym że pokazuje tutaj, że będąc fejkowym czarnuchem, polki same piszą i ma większe powodzenie, bo jest tylko czarnuchem. Załóż swój profil i zobaczymy czy będziesz mieć takie samo powodzenie co Pan Marcus.

Nie wiem czy z Azjatką byłoby tak samo. Nie jestem kobietą i nie mam porównania, więc nie wypowiem się. Ale moim zdaniem kobieta powinna bardziej szanować się
kobieta powinna bardziej szanować się niż facet

@Endriu001: jak facet rucha to spoko, ale kobieta to już nie może xD? Niby czemu tak ma być?

ma większe powodzenie, bo jest tylko czarnuche

I po raz kolejny odkrywasz świat i dowiadujesz się, że ktoś o innej/nietypowej dla nas urodzie cieszy się większym zainteresowaniem - co w tym takiego dziwnego?

Załóż swój profil i zobaczymy czy będziesz mieć takie samo powodzenie co Pan