Chciałem zrobić ciekawy eksperyment i założyć konto Tindera jako murzyn. Sam mam prywatne konto i chciałem zobaczyć czy to prawda że polki to kur#!ska lecące na ciapaków i czarnych
To owoce moich oberwacji: Będąc murzynem po kilku dniach dostałem super like. Dziurawce same piszą. Można pisać sprośnie rzeczy, a one i tak nie obrażają się. Po chwili rozmowy chcą się spotkać.
A będąc polakiem zero super like, mimo konta od kilku dobrych miesięcy. Laski nie odpisują. Zaczniesz głupie żarty to pokażą że im się to nie podoba. No i jak do tej pory udało mi się z jedną spotkać.
W spojlerze wrzucam linki do rozmów z jedną z loszek (nie wiem jak na wypoku wrzucić kilka zdjęć na raz) i jedno ze zdjęć murzyna.
@Zintel: W Polsce jak w lesie. Jak facet nie ma 180 cm i nie jest 11/10 to nie zainteresujecie sie nim, chociaż same często siebie w lustrze nie widzicie. Zobaczycie czarnego #!$%@? na tinderze to się zaczynacie ślinić i rozkładac nogi
@Endriu001: Ty masz już serio coś #!$%@? w głowie jak dla mnie. Chyba oczywistym jest to, że wśród kilku osób znajdziesz taką, która będzie chętna na one night stand, nawet wśród kobiet! - może dla Ciebie to coś niesamowitego :O
Jakbyś zrobił opis z takim samym kontekstem "for few days" z ładną Azjatką, to spamu od facetów napaleńców niby nie będzie? Jak dla mnie to pewnie byłby dużo większy niż to
@NieMogiem: Dobrze że tylko dla Ciebie, Panie Śmieszku. Prowokacja polega na tym że pokazuje tutaj, że będąc fejkowym czarnuchem, polki same piszą i ma większe powodzenie, bo jest tylko czarnuchem. Załóż swój profil i zobaczymy czy będziesz mieć takie samo powodzenie co Pan Marcus.
Nie wiem czy z Azjatką byłoby tak samo. Nie jestem kobietą i nie mam porównania, więc nie wypowiem się. Ale moim zdaniem kobieta powinna bardziej szanować się
@Endriu001: jak facet rucha to spoko, ale kobieta to już nie może xD? Niby czemu tak ma być?
ma większe powodzenie, bo jest tylko czarnuche
I po raz kolejny odkrywasz świat i dowiadujesz się, że ktoś o innej/nietypowej dla nas urodzie cieszy się większym zainteresowaniem - co w tym takiego dziwnego?
Załóż swój profil i zobaczymy czy będziesz mieć takie samo powodzenie co Pan
Jakbyście się zastanawiali jak tam wygląda ochrona danych, które przekazujecie państwu to pisowski minister właśnie upublicznił na twitterze jakie leki przepisał sobie lekarz, wymieniając go z imienia i nazwiska XD #mobywatel #medycyna #lekarz #neuropa
To owoce moich oberwacji: Będąc murzynem po kilku dniach dostałem super like. Dziurawce same piszą. Można pisać sprośnie rzeczy, a one i tak nie obrażają się. Po chwili rozmowy chcą się spotkać.
A będąc polakiem zero super like, mimo konta od kilku dobrych miesięcy. Laski nie odpisują. Zaczniesz głupie żarty to pokażą że im się to nie podoba. No i jak do tej pory udało mi się z jedną spotkać.
W spojlerze wrzucam linki do rozmów z jedną z loszek (nie wiem jak na wypoku wrzucić kilka zdjęć na raz) i jedno ze zdjęć murzyna.
#tinder #logikarozowychpaskow
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jakbyś zrobił opis z takim samym kontekstem "for few days" z ładną Azjatką, to spamu od facetów napaleńców niby nie będzie? Jak dla mnie to pewnie byłby dużo większy niż to
Nie wiem czy z Azjatką byłoby tak samo. Nie jestem kobietą i nie mam porównania, więc nie wypowiem się. Ale moim zdaniem kobieta powinna bardziej szanować się
@Endriu001: jak facet rucha to spoko, ale kobieta to już nie może xD? Niby czemu tak ma być?
I po raz kolejny odkrywasz świat i dowiadujesz się, że ktoś o innej/nietypowej dla nas urodzie cieszy się większym zainteresowaniem - co w tym takiego dziwnego?