Aktywne Wpisy
Lewusx +40
mickpl +239
"Kredyt na start może zostać uchwalony po wyborach prezydenckich" - XD
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Uśmiecham się z tego zawsze kiedy czytam tę pastę..
Wczoraj w wannie uświadomiłam sobie, że mój mirek, Wasz mirek, też jest takim fanatykiem! Obiecałam, że to tu napiszę xD Wpadł do łazienki (ja w środku wieczornego szorowania) i mówi "wychodź szybko, kończ już, musisz coś zobaczyć!! szybko!!" No więc się streszczam, wychodzę ide do pokoju i co?
"Pacz i słuchaj kobieto! Tak pracuje silniczek firmy xx doczepiony do pontonu firmy yy na youtube! "My też tak będziemy pyrkać, fajnie nie? słuchaj jak pracuje, super nieee?"
Nie wbijam haczyków w stopy, nie ślizgam na gumkach na podłodze, jest jakiś plus.
Ale kurna, ostatnie tygodnie jest tylko jeden temat przewodni - ponton i silnik. Obejrzał wszystkie filmiki, posłuchał wszystkich brzmień silniczków do pontonów (kurde już wszystko obejrzałem!), przepytał wszystkich na możliwych forach i wydzwonił każdego dystrybutora w Polsce chyba. Sprawdził w jakim PZW i gdzie mozna na spalinówkach a gdzie tylko na elektryku. Gdzie wykupić pozwolenia na ten rok - jakie kto ma porozumienia, ile trzeba dopłacić. Plany zakupowe zmieniają się z dnia na dzień razem z argumentami dlaczego jednak xx nie a yy to już tak. :D
Wieczorami w łóżku przegląda sklepy z nowymi wędkami, które na bank są niezbędne do dalszego życia, wybór podbieraka to życiowa decyzja jak ślub czy rozwód xD
Czy to tylko mój stary czy Wy też tak mirki? :-)
#wedkarstwo #takaprawda
Jedno nawet na główną weszło https://www.wykop.pl/link/4173181/closterkeller-wladza-1996-see-info-for-english-version/ dla mnie to sukces po latach...( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to jest najlepsze w związkach, jak się ma wspólną pasję. Ja żonę zaraziłem górami (trekking) i nartami. I jest pięknie!
No
Skończmy wreszcie z tym PRLowym myleniem pojęć -.-
@pollyanna: ale ojciec czy chłopak/mąz? :)
@teeel: hahaha powodzenia
@C4rlos: obyśmy tylko my tak nie zostawili, tfu tfu przez lewe ramię ;p
@pollyanna mój też syczał, że plosze ryby bo źle stanęłam na gałązce i zatrzeszczalo. Ze za głośno oddycham, że kaszle a musiałam bo katar był i tym podobne. Teraz już mniej zwraca uwagi a poza tym spining to zwykle się rozlazimy po okolicy i sobie mało co przeszkadzamy( ͡º ͜
@Gopnik
Potwierdzam. To nie ten mirek. Nie oznaczam go bo nie ma takiej potrzeby( ͡° ͜ʖ ͡°)