Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem fenomenu Friends przecież ten serial jest do bólu nieśmieszny, jakieś żarty o seksiku hehe, śmiech z puszki co drugą wypowiedź. Chyba trzeba być 100% normikiem żeby lubić ten serial
  • 148
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Monoire: Też tego nie czaję. Wokół wszyscy się tym zachwycają.
Do tego śmiech w tle żeby ktoś ogarnął, że właśnie była śmieszna kwestia i trzeba się śmiać : - )
  • Odpowiedz
@amiga500: Normik to etykieta dla osoby, która jest uważana za nudną lub mainstream'ową przez osoby, które identyfikują się jako osoby niekonformistyczne. Normików można postrzegać jako antytezę stereotypu hipsterów i specjalnych płatków śniegu, które są obraźliwymi określeniami dla nonkonformistów.
  • Odpowiedz
  • 400
@Monoire przecież nagrywany z widownią był, nawet pierwsze sezony musieli przycinać dźwięk widowni bo za głośny śmiech był. A co do tego czy śmieszny czy nie, ma lepsze jak i gorsze fragmenty, cały serial ogólnie przyjemny, ciężko znaleźć lepszy serial w podobnym klimacie.
  • Odpowiedz
@puregecko: nie tlumacz tego jakiemus dziecku, ktorego nawet w planach nie bylo, jak ten serial pojawil sie w pasmie niekodowanym na canal+.
Z reszta zaraz mi tu polowa udzielajacych sie we wpisie zada pytanie, co to bylo pasmo niekodowane.
  • Odpowiedz
@puregecko: A nie jest tak, że humor amerykański nie do każdego trafia? Szczególnie te tematyczne, które są tylko o jednym. W Przyjaciołach wszystko kręci się wokół związków i seksu. Nie każdy może to lubić w sitkomach. Ten sam zarzut mam do Świata wg Bundych, choć tam humor jest trochę wulgarniejszy.
  • Odpowiedz
  • 92
@PurpleHaze czyli jak by moją dupę pokazywali w paśmie niekodowanym to też by był to zajebisty serial o mojej dupie bo leciał w paśmie niekodowanym na canal+ xDddd

Kiedyś to były czasy kurla, tera guwnioki nawet nie wiedzą jaka to była przyjemność czekać na kawałek darmowej wersji płatnego programu kurla
  • Odpowiedz