Aktywne Wpisy
mickpl +285
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Habebok +22
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Chyba muszą handlować jakimiś trefnymi sterydami skoro mają w sobie tyle agresji.
#bekazpodludzi #patologiazewsi #kulturystyka #mirkokoksy #afera #januszebiznesu
Nie mam czasu. Tracę życie na wykopie.
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Jendrasss
Dobrze że to wkleiłeś. Teraz chociaż widać jak na tacy różnicę w poziomie wypowiedzi ;).
A nie kłamałeś? Czyli łgałeś? (Tak tak, takie słowo też istnieje).
Masz w końcu jakieś dowody?
Może lepiej nadrobić zaległości i do książek zamiast na siłownię? Trochę nowych słówek poznać.
Na jaką siłownie człowieku? O czym ty piszesz? Odejdź od komputera i się przewietrz bo już naprawdę zaczynasz totalnie odlatywać. Ty to w ogóle lepiej do szkoły zacznij chodzić a nie wagary przed wykopem spędzasz :)
No to z treningu. Założyłem że byłeś na siłowni bo na pewno szarych komórek nie trenujesz.
Przecież ci piszę że ich nie ma. Czego nie rozumiesz?
@Jendrasss: załóż sobie majtki na głowę, bo do niczego więcej ci ona nie potrzebna
Sprawdź sobie definicję komputera. Tak, smartfon też się do
Aha i dlatego piszesz żebym odszedł od komputera i się przewietrzył?
Jesteś jedną z tych osób totalnie bez godności. Do błędu i kłamstwa (nawet niezamierzonego, z głupoty) nigdy się nie przyznasz. Jak pani Aneta behawiorystka
@Jendrasss: nie wziąłem pod uwagę, że jesteś takim przegrywem, że Ty nawet siedząc na kiblu przeglądasz wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakiego błędu, jakiego
Coś za dużo tego przegrywa. Jakieś kompleksy co? Tak ci na odcisk nadepnąłem tym że masz małego siurka? Nie przejmuj się. Podobno