Aktywne Wpisy
arwok +10
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

josedra52 +4

Szalom. Dziękuję za wszystkie plusiki pod moim "Nadejściem Pomarańczowego Króla".
Nie spodziewałem się tak miłego odzewu od Was mireczki.
Wielu z was pytało o możliwość wydruku obrazu. Chętnie dostarczę, ale proszę, odpowiedzcie na kilka pytań, bym mógł spełnić Wasze oczekiwania co do obrazu.
Zrobiłem ankietę/formularz, gdzie zadaję parę pytań, oraz podaję wszelkie potrzebne informacje.
LINK DO ANKIETY/FORMULARZA https://goo.gl/forms/jhQpJfe0CcZpGUgx1
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_nP3lfafm2BjZwADrGe9QpjpJOZjuUE7T.jpg
Pobierzźródło: comment_0Cgq0QRPqtDe50YkeB2H8nEeEqVgCa2C.jpg
PobierzTy na pewno zaoszczędzisz sobie pracy, a profit miałbyś taki sam.
W takim przypadku niestety odpada numer seryjny i twój podpis, a szczerze mówiąc chciałbym go mieć :)
źródło: comment_wped5MFFMeboh3Iz5gilDZFvKJjzY0qd.jpg
Pobierz@kotnaklawiaturze: Żeby jeszcze na reklamach na YT zarobić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wrzucaj, chętnie obejrzę ᶘᵒᴥᵒᶅ