Aktywne Wpisy

mirko_anonim +33
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000

PodniebnyMurzyn +160
Otworzyłem se okno w biurze (granica Woli i Śródmiescia) i ludzie - tu sie k---a nie da żyć xD średnio 3 pierdzące motory/sportowe auta z pierdzącymi wydechami na minutę, jeszcze kierowcy specjalnie gazują na bocznej uliczce mającej jakies 500m długosci, zeby sie pochwalić, jak małego penisa mają. Jak wy tu żyjecie? Mieszkania się nie da przewietrzyć w spokoju, a jest dopiero 7 rano.
#warszawa
#warszawa

Otóż mam sobie projekt na symfony 3.4. Mam zapytania ajaxem, które w odpowiedzi oczekują JSONa. Otóż jak otrzymałem ten projekt, to ktoś zwyczajnie w encji ustawił atrybuty klasy na
public, bo wtedy można zamienić klasę na json przy pomocyjson_encode. No ale moim zdaniem to jest bardzo zły pomysł. Postanowiłem skorzystać z Serializera od Symfony, jednak mam taki problem, że ciągle otrzymuję błąd 500 z komunikatem o przekroczonym poziomie zagnieżdżenia podczas odpalania metodyserialize($encja, 'json'). Nie wiem dlaczego tak się dzieje, próbowałem to rozwiązać w taki sposób jak jest to przedstawione na knpuniversily, tzn encja implementuje \Serializable, dodaję metody serialize() i unserialize(), ale nadal mam ten sam błąd odnośnie "nested cośtam limit is set to 1".Coś robię źle, czy jest to złe narzędzie do serializowania klas?
#php #symfony #symfony3 #symfony2 #webdev
A circular reference has been detected when serializing the object of class "AppBundle\Entity\Company" (configured limit: 1)https://knpuniversity.com/screencast/symfony2-ep2/user-serialization
Myślisz, ze użycie JMSSerializera pomoże czy mam zamienić ManyToMany na OneToMany ManyToOne?