Aktywne Wpisy

Nie_fair +4
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

Umeraczyk +11
Zrobiłem se przerwę na szynach
źródło: temp_file1643934108740280543
Pobierz

#koty #motoryzacja #heheszki
źródło: comment_X0zWUMAAjTmPJkA72Tgx74fe8tCbpJfR.jpg
Pobierz"Mój nie o--------a nic w trakcie jazdy" od razu kojarzy się z "to dobry chłopak, dzień dobry mówił, nic nie o---------ł do tej pory". Czarno, nie ma co dyskutować z ludźmi bez wyobraźni.
źródło: comment_xfEQC5PxVx2Rs61niIWx4Lsh6gxjl9sd.jpg
Pobierz@taalarek: Ale zdajesz sobie sprawę z siły jaka jest generowana w momencie nagłego zatrzymania nawet przy jakichś śmiesznych 50 km/h? Jak w coś walniecie, to nie masz absolutnie żadnych szans utrzymać go w rękach, a z przedniej szyby będziesz go ściągać