Wpis z mikrobloga

@Trusky92: Aż raz mu o--------i, skoczy na ciebie i wjebiesz się w rodzinę z dzieckiem w wózku. K---a, to zwierzę, nigdy nie przewidzisz w 100% co się stanie.

"Mój nie o--------a nic w trakcie jazdy" od razu kojarzy się z "to dobry chłopak, dzień dobry mówił, nic nie o---------ł do tej pory". Czarno, nie ma co dyskutować z ludźmi bez wyobraźni.
  • Odpowiedz
  • 0
@SiDi: może Ty jesteś taką cipą, ale kot wie, że do mnie z pazurami nie ma co skakać, wie gdzie jego miejsce.. widać chyba nigdy nie mialeś kota
  • Odpowiedz
Widzę jak zbliża się zakręt, hamowanie czy nawet jak coś wyskoczy na drogę i tak jak kierowca szybko reaguje, ja jako drugi tak samo reaguję od razu łapiąc futrzaka.

@taalarek: Ale zdajesz sobie sprawę z siły jaka jest generowana w momencie nagłego zatrzymania nawet przy jakichś śmiesznych 50 km/h? Jak w coś walniecie, to nie masz absolutnie żadnych szans utrzymać go w rękach, a z przedniej szyby będziesz go ściągać
  • Odpowiedz
@Trusky92: Tu nie chodzi o żarną wiksę, tylko cokolwiek ci w tył, jebnie w ciebie z przodu, uderzy w szybę i kot martwy. A i zwierzętom potrafi o-----ć jak się okaże że jakiś owad wewnątrz itp.
  • Odpowiedz
@Trusky92: No idiota. Zaklinacz kotów jego mać. Kot to zwierze, nigdy nie przewidzisz co zrobi. Potulne lwy cyrkowe tresowane od małego nie raz rzucały się na trenera. Zastanów się co robisz i mowisz bo gdybym cię spotkał na drodze z tym kotem na szybie to już byś go nie zobaczył.
  • Odpowiedz
@Trusky92: Nie kozacz brodaczu w gejowskich okularkach i ajfonem w ręku. W-------l tego kota z auta bo jeszcze kogoś zabijesz. Trochę logicznego rozumowania a nie chwalenia się idiotyzmem w sieci.
  • Odpowiedz
  • 0
@revoolution: jesteś j----ą amebą xD poważnie, gdyby 5% ludzi tutaj jeździło tak rozsądnie jak ja to byłby sukces, ten kot nic nie o-----e i będzie tak jeździl i c--j Ci w dupe
  • Odpowiedz
@Trusky92: Amebą i piwniczakiem nazywa mnie typ któremu niedaleko do 30 a n--------a całe dnie w csa, normalnie śmiech na sali. Obyś u--------ł w jakieś drzewo przez tego sierściucha a nie w człowieka na chodniku, może wtedy poszedł byś po rozum do głowy.
  • Odpowiedz