Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +49
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
lubiepicherbatke +52
#!$%@? widzowie
Dziady jedne z T-Mobile Arkady Wrocławskie. Tablet który pewnie sami uszkodzili sprzedali babci uszkodzony żeby przez nią wysłać na serwis. Kobieta całą noc nie spała. Przyszła do nas i się popłakała. Powiedziałem jej, żeby w żadnym wypadku sama nie szła do tego salonu po odbiór tylko że z nią pójdę. Aż mnie telepie. #patologiazmiasta #korposzczury
Niestety, wiele osób wykorzystuje naiwność, zbytnią ufność starszych ludzi i ich brak znajomości nowych technologii. I tak, masz rację. Większość ludzi na
@ethics: Tak, ile osób było wtedy w Polsce stać na komputery? I komu wtedy były one potrzebne? xD
Komputery zaczęły rozpowszechniać się w Polsce dopiero w drugiej połowie lat 90., skoro już uczepiłeś się tego tematu. Internet upowszechnił się jeszcze później. Smartfony jeszcze później.
Poczytaj o tym, jak mózg się starzeje, o przyswajaniu coraz to nowych, abstrakcyjnych rzeczy, a potem zwalaj winę na
Jak ktoś jest zainteresowany rozwojem sytuacji to plusować ten komentarz zawołam jak z nią pójdę po odbiór tego tabletu.
@jono: Jaką mieli z tego korzyść?