Aktywne Wpisy
olsnienie +61
Dobrało nas w parę, ona lekarka 29lvl, ja kołchoźnik 33lvl. Ona zdjęcia z wakacji, Paryż, Grecja, narty we Włoszech a ja ledwo co wyjechałem na wakacje do Krakowa na 3 dni. Jak to zrobić żeby było między nami jednak fajnie w perspektywie czasu bo rozmawia nam się super ale chyba jest ta różnica klas, którą ona może nie zaakceptować. Czy kobietę może zainteresować mężczyzna co mniej zarabia? Dlaczego to się tak utarło
maikeleleq +251
Jestem na dwóch grupach dla brodatych facetów, ogólnie same grupy spoko lecz niestety są tam też #rozowepaski
Takiego skamlenia o atencję to dawno moje oczy nie widziały, typiary wrzucają swoje zdjęcia (często z dekoltami do pępka) z jakimś durnym opisem czy inną „zabawą” i czekają tylko aż faceci zaczną się do nich ślinić, a stulejarzy słodzących tym laskom jest cała masa
Trochę przykre jest to w jakim świecie teraz żyjemy, szczucie cycem
Takiego skamlenia o atencję to dawno moje oczy nie widziały, typiary wrzucają swoje zdjęcia (często z dekoltami do pępka) z jakimś durnym opisem czy inną „zabawą” i czekają tylko aż faceci zaczną się do nich ślinić, a stulejarzy słodzących tym laskom jest cała masa
Trochę przykre jest to w jakim świecie teraz żyjemy, szczucie cycem
Dziady jedne z T-Mobile Arkady Wrocławskie. Tablet który pewnie sami uszkodzili sprzedali babci uszkodzony żeby przez nią wysłać na serwis. Kobieta całą noc nie spała. Przyszła do nas i się popłakała. Powiedziałem jej, żeby w żadnym wypadku sama nie szła do tego salonu po odbiór tylko że z nią pójdę. Aż mnie telepie. #patologiazmiasta #korposzczury
Niestety, wiele osób wykorzystuje naiwność, zbytnią ufność starszych ludzi i ich brak znajomości nowych technologii. I tak, masz rację. Większość ludzi na
@ethics: Tak, ile osób było wtedy w Polsce stać na komputery? I komu wtedy były one potrzebne? xD
Komputery zaczęły rozpowszechniać się w Polsce dopiero w drugiej połowie lat 90., skoro już uczepiłeś się tego tematu. Internet upowszechnił się jeszcze później. Smartfony jeszcze później.
Poczytaj o tym, jak mózg się starzeje, o przyswajaniu coraz to nowych, abstrakcyjnych rzeczy, a potem zwalaj winę na
Jak ktoś jest zainteresowany rozwojem sytuacji to plusować ten komentarz zawołam jak z nią pójdę po odbiór tego tabletu.
@jono: Jaką mieli z tego korzyść?