Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +62
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
donfallo +204
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Oczywiscie, wszystko bylo moja wina i jeszcze straszyla mnie sadem xD
Nie miala jak sie odgryzc ani zaprzeczyc faktom, wiec wlaczyla rozrzutnik
Na pocieszenie dodam że różni są ludzie i ta wiadomość nie musiała koniecznie świadczyć o zdradzie, niektórzy szybko się spoufalają. Do mnie kiedyś przyczepił się gość, obok którego siedziałam na zajęciach i to był maks naszych kontaktów. Potrafił mi wypisywać, że tęskni i słać po dwadzieścia wiadomości dziennie. Może twoja różowa też trafiła na takiego p----a w pracy.
Ale to jest tylko jeden strzał, za duże ryzyko.
Bo co kiedy jednak różowa nie zgodzi się na żadne przeglądanie rozmów, do niczego się nie przyzna, a o tym kolesiu powie, że to jakiś zwykły kolega i sobie piszą. I wtedy właśnie pousuwa wszystkie
I zostaną mu te dwie opcje, które napisałem wcześniej.
A chyba lepiej mieć 100% pewności, prawda?
@johny-kalesonny: błąd, zawsze trzeba udawać że wiesz więcej niż wiesz, żeby nie miała okazji przygotować swojej wersji
Komentarz usunięty przez moderatora