Aktywne Wpisy
13sierpnia +121
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
TheOneAndOnly +91
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
#polska #kielce #polak #nosaczsundajski #drzewa #urbanistyka
Jak dla mnie różnica ok 7 metrów, gdzie te drzewa chcesz zmieścić?
Jak chcesz zieleni to idź do parku z który masz zresztą kilkanaście metrów od tej ulicy na zdjęciu.
„PAAANIE TYLE SIĘ BUDUJE, TAKIEGO MAMY PREZYDENTA DOBREGO” - tyle razy to już #!$%@? słyszałem, ciekawe czy jakby stawiał obornik na Rynku to też by się tak cieszyli, bo przecież się buduje - nie ważne co. Janusze takie jak ty w ogóle nie patrzą na projekt, nawet nie zainteresują się tym jak projektuje się przestrzeń na świecie tylko klaskają pośladkami ze szczęścia bo Lubawski położył nową kostkę/asfalt tak jakby #!$%@? to było nie wiadomo jakie osiągnięcie.
@lewactwo: ważne że Ty patrzysz na projekt, gładzisz wąsa i potrafisz nam przedstawić swoją wersję bez danych, bez konkretów. Takimi ogólnikami właśnie Lubawski stawia lotnisko.