Aktywne Wpisy

ponsulek +612

DwaJedenTrzy +43
Jak tam pompy ciepła w domach pozbawionych prądu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście zwykłych ludzi, bo o polityków to się nie martwię - ich stać na awaryjne generatory przepalające diesla...
Zima nie odpuszcza na Pomorzu ,liczba domów bez energii elektrycznej wzrosła z 20 do 50 tyś. A tak naprawdę to jest c--j - Niech dopierdzieli chociaż -15 przez miesiąc to tym eko szajbusom pompy wyjdą bokiem jak dostaną
Zima nie odpuszcza na Pomorzu ,liczba domów bez energii elektrycznej wzrosła z 20 do 50 tyś. A tak naprawdę to jest c--j - Niech dopierdzieli chociaż -15 przez miesiąc to tym eko szajbusom pompy wyjdą bokiem jak dostaną

źródło: brave_7xvy0KqC4B
Pobierz
"paliles cos???"
xD
a tak apropo wydae mi sie ze snax lubi przyjarac przed jakims meczem, snax czesto mysli niestandardowo i mysle ze trawa mu w tym pomaga
#csgo
@wyporkiewicz: o i sie zesral xD
dlugo nie musialem szukac cpunie
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_yQDeQRLIHEw0cL3Dvm17EE1JVkdL0eCy.jpg
Wyłapałes może 2 słowa o paleniu z długiej kłótni i uważasz że to najważniejsza rzecz i buldupisz jakby ci ktoś matkę zabil ale nieee nie jestem ćpunem, zioło wcale nie jest dla mnie najważniejsze xD i jeszcze wyciągasz mi jakieś flaszki. Ja sobie nie wyobrażam żeby się uruchomić przez pytanie "piłeś cos"?" Ale
powiedz mi gdzie?
a obrazek znalazlem zeby obnazyc twoja hipokryzje, bo to takie typowe nazywanie kogos cpunem bo pali marihuane
gosciu, to ty zaczales mnie obrazac, ja zwrocilem tylko na cos uwage podczas tego wideo i nigdzie nie stwierdzilem ze o to w calej klotni poszlo
Za to bawią mnie ludzie którzy wynoszą ja do rangi czegoś więcej niż kolejnej uzywki i pierdoła przy każdej okazji jaka to nie jest super, dobroczynna itp. Nazywam ich ćpunami bo wiem że o to zbuldupia xD
no juz o-------l sie
no i co z tego ze ktos zareaguje skoro nazwanie cpunem kogos palacym czasami marihuane to zwykle klamstwo?
@cotaaaaam: przecież to w ogóle nie o to chodziło XD taz pytał snaxa czy coś palił, bo wg niego gadał jakieś głupoty, to pytanie równie dobrze mogło brzmieć "piłeś coś?" i miałoby to samo znaczenie
nie kłócili się przecież o to kto jest ćpunem, tylko kto źle
nawet sobie pewnie nie zdajesz sprawy jak sie gra w gierki po marihuanie, o wiele wieksza immersja podczas gry, sam zauwazylem ze jak gram zjarany to osiagam srednio lepsze wyniki niz na trzezwo
masz poczytaj sobie