Mirki i mirabelki Sprawa ma się tak. Mój #rozowypasek ma przyjaciółkę: dziewczyna w wieku 18 lat zaszła w ciążę. Żyje z chłopakiem, który jej to zmajstrował. No i przysluchalem się rozmowie w której ta dziewczyna mówi, że zdradziła go już z 5 razy.
Teraz trwa spór między mną, a moja różowa. Ja uwazam, że oni (para wyżej wymieniona) to totalna patologią. Ona natomiast mówi, że nie ma w tym nic złego i żebym się o-----ł od jej przyjaciółki.
Dodatkowo powiedziała, iż ona sama jakby mnie nie kochała to też by mnie zdradzała
Teraz pozostawiam to wam xD Może jakieś rady, albo posmiejmy się razem.
@jakop52: kolesiowi powiedz, moze nie jest za pozno na abort-baby. Te k---y juz przeruchaliscie, a jest szansa na dobrego kumpla. ( ͡°͜ʖ͡°) Mozesz mu zycie uratowac
Kop w różową dupę zanim uczepi się drugiej gałęzi.
Nigdy bym nie pomyślał zostawać w związku z kimś kogo nie kocham. Jak różowa nie utrzymuje samej siebie to może wrócić do rodziców, to żaden wstyd dla dziewczyn.
@jakop52: posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku. Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka, otwórz ją tajnym hasłem : chujemtrzaslo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty, 3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni. Pracujesz w
@jakop52: Byłem z taką różową co coby nie było stała murem za swoimi przyjaciółeczkami, słuchała ich rad jakby to była świętość. Powiesz coś złego ale prawdziwego na ich temat to zaraz foch. Oszukiwałem się, że ją kocham, ale tak naprawdę we wszystkim w niej coś było nie tak, uważała że jej przyjaciółki i ona mają we wszystkim rację, masz inne zdanie to jesteś głupi, wytkniesz jej błąd źle, powiesz coś
Sprawa ma się tak. Mój #rozowypasek ma przyjaciółkę: dziewczyna w wieku 18 lat zaszła w ciążę. Żyje z chłopakiem, który jej to zmajstrował. No i przysluchalem się rozmowie w której ta dziewczyna mówi, że zdradziła go już z 5 razy.
Teraz trwa spór między mną, a moja różowa. Ja uwazam, że oni (para wyżej wymieniona) to totalna patologią. Ona natomiast mówi, że nie ma w tym nic złego i żebym się o-----ł od jej przyjaciółki.
Dodatkowo powiedziała, iż ona sama jakby mnie nie kochała to też by mnie zdradzała
Teraz pozostawiam to wam xD
Może jakieś rady, albo posmiejmy się razem.
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #heheszki
@jakop52: według naukowców miłość trwa od 2 - 6 lat.
Daj znać jak już się dorobisz pokaźnego poraża xD
@jakop52: zawsze myślałem, że jak się kogoś nie kocha to się z nim zrywa xD
To chyba nie znasz kobiet
Te k---y juz przeruchaliscie, a jest szansa na dobrego kumpla. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mozesz mu zycie uratowac
A teraz poważnie.
Kop w różową dupę zanim uczepi się drugiej gałęzi.
Nigdy bym nie pomyślał zostawać w związku z kimś kogo nie kocham. Jak różowa nie utrzymuje samej siebie to może wrócić do rodziców, to żaden wstyd dla dziewczyn.
W niej znajdziesz nowy dowód osobisty, 3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w
@jakop52: No nie pośmiejemy. Zerwij z nią jeśli masz do siebie szacunek.