Mirki i mirabelki Sprawa ma się tak. Mój #rozowypasek ma przyjaciółkę: dziewczyna w wieku 18 lat zaszła w ciążę. Żyje z chłopakiem, który jej to zmajstrował. No i przysluchalem się rozmowie w której ta dziewczyna mówi, że zdradziła go już z 5 razy.
Teraz trwa spór między mną, a moja różowa. Ja uwazam, że oni (para wyżej wymieniona) to totalna patologią. Ona natomiast mówi, że nie ma w tym nic złego i żebym się o-----ł od jej przyjaciółki.
Dodatkowo powiedziała, iż ona sama jakby mnie nie kochała to też by mnie zdradzała
Teraz pozostawiam to wam xD Może jakieś rady, albo posmiejmy się razem.
Sprawa ma się tak. Mój #rozowypasek ma przyjaciółkę: dziewczyna w wieku 18 lat zaszła w ciążę. Żyje z chłopakiem, który jej to zmajstrował. No i przysluchalem się rozmowie w której ta dziewczyna mówi, że zdradziła go już z 5 razy.
Teraz trwa spór między mną, a moja różowa. Ja uwazam, że oni (para wyżej wymieniona) to totalna patologią. Ona natomiast mówi, że nie ma w tym nic złego i żebym się o-----ł od jej przyjaciółki.
Dodatkowo powiedziała, iż ona sama jakby mnie nie kochała to też by mnie zdradzała
Teraz pozostawiam to wam xD
Może jakieś rady, albo posmiejmy się razem.
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #heheszki