Aktywne Wpisy
Mój różowy pasek stwierdził parę tygodni temu że musimy zawiesić związek na jakiś czas. Argumentem było że musi odocząć od tej całej otoczki randkowania, chłopa. Widzę na instagramie jak wrzuca zdjęcia z jakimiś chłopami, czy to z wycieczek, czy to z klubów xD Czy to normalne? Mowiła że musi też przez jakiś czas skromnie pożyć, a widzę że cały hajs z naszego wspólnego konta ciągnie (ja dalej tam przelewam, ona nie xD).
starfished +7
Stylizacje do oceny.
Interesuje mnie:
a) opinia na temat swetra i t-shirtu, wydaje mi się, że jeden jest za obcisły, a drugi za luźny
b) czy powinnam nosić tego typu czarne obcisłe spodnie/leginsy biorąc pod uwagę kształt moich nóg (X)
c) czy powinnam nosić góry w takim prostym stylu biorąc pod uwagę moją figurę (gruszka)
#moda #modadamska #pytanie #rozowepaski
Interesuje mnie:
a) opinia na temat swetra i t-shirtu, wydaje mi się, że jeden jest za obcisły, a drugi za luźny
b) czy powinnam nosić tego typu czarne obcisłe spodnie/leginsy biorąc pod uwagę kształt moich nóg (X)
c) czy powinnam nosić góry w takim prostym stylu biorąc pod uwagę moją figurę (gruszka)
#moda #modadamska #pytanie #rozowepaski
Sprawa ma się tak. Mój #rozowypasek ma przyjaciółkę: dziewczyna w wieku 18 lat zaszła w ciążę. Żyje z chłopakiem, który jej to zmajstrował. No i przysluchalem się rozmowie w której ta dziewczyna mówi, że zdradziła go już z 5 razy.
Teraz trwa spór między mną, a moja różowa. Ja uwazam, że oni (para wyżej wymieniona) to totalna patologią. Ona natomiast mówi, że nie ma w tym nic złego i żebym się #!$%@?ł od jej przyjaciółki.
Dodatkowo powiedziała, iż ona sama jakby mnie nie kochała to też by mnie zdradzała
Teraz pozostawiam to wam xD
Może jakieś rady, albo posmiejmy się razem.
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #heheszki
Te #!$%@? juz przeruchaliscie, a jest szansa na dobrego kumpla. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mozesz mu zycie uratowac
A teraz poważnie.
Kop w różową dupę zanim uczepi się drugiej gałęzi.
Nigdy bym nie pomyślał zostawać w związku z kimś kogo nie kocham. Jak różowa nie utrzymuje samej siebie to może wrócić do rodziców, to żaden wstyd dla dziewczyn.
W niej znajdziesz nowy dowód osobisty, 3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie
@jakop52: No nie pośmiejemy. Zerwij z nią jeśli masz do siebie szacunek.