Aktywne Wpisy
Jeśli ktoś uważa, że auto w mieście nie jest mu potrzebne to zwyczajnie jest to egzystencja na poziomie najgorszego chowu klatkowego.
Bardziej ograniczyć się nie da, a najczęściej osoby bez aut to osoby które:
1. Nie stać na auto
2. Nie ma dzieci
3. Ma 14 lat
4. Ma 45 lat i jeździ wszędzie rowerem, bo dzieci są na tyle duże, że jeżdżą autobusami, a on musi wyrobić kilometry, żeby pochwalić się
Bardziej ograniczyć się nie da, a najczęściej osoby bez aut to osoby które:
1. Nie stać na auto
2. Nie ma dzieci
3. Ma 14 lat
4. Ma 45 lat i jeździ wszędzie rowerem, bo dzieci są na tyle duże, że jeżdżą autobusami, a on musi wyrobić kilometry, żeby pochwalić się
Mój bombelek lvl9 robi takie rzeczy na zajęciach. Nie znam się zupełnie na tym, pomyślałem zapytam specjalistów.
Poprosze o szczere opinie.
#programowanie #programista15k #programista30k
Poprosze o szczere opinie.
#programowanie #programista15k #programista30k
Wszystkie te sytuacje tak na mnie wpłynęły że spłynęło to po mnie jak po kaczce że znów jestem sam.Ze ślubu nie będę z nią miał. Jej przeszkadza wszystko we mnie. Na każdym kroku potrafi wypomnieć mi każdy błąd który popełniłem w swoim życiu. I znowu i znowu i znowu. Mam wrażenie że przez to wszystko wypaliłem się emocjonalnie. Gdyby komuś się na nocnej nudziło to może do mnie napisać.Z miłą chęcią z kimś popisze żeby ogarnąć cały ten szajs.
#feels trochę #zalesie #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #pijzwykopem #nocnazmiana
Znam taki jeden toksyczny związek - dziewczyna w międzyczasie miała lekką depresję i zgodnie z wymaganiami chłopaka poszła do psychologa, wyleczyla się, ale od długiego czasu z każdego gównianego powodu niebieski jej mówi, że jest nienormalna, chora na głowę, ma schizy i inne takie. Ponadto na podstawie tego, że próbuje zwrócić uwagę chłopaka na jej zdanie i uczucia (na co ma wywalone) mówi,
@ManiacTeam nie raz jej gadałem że idalu nie znajdzie. Serio dawałem
Kobieta cały czas testuje mężczyznę z którym jest, z którym umówiła się na chwilę, a nawet takiego, którego nie chce, ale chce spróbować czy on się skusi i da się nagiąć i będzie tańczyć tak, jak ona zagra, w hołdzie lennym złożonym jej kobiecości.
Kobieta w związku, już nie testuje faceta. Ona obserwuje,
Mieszkacie razem. Może po czasie ona zrozumie swoje błędy, zechce je naprawić i spróbujcie jeszcze raz? Najważniejsze jest żeby ona widziała błędy i pracowała nad sobą
@khazaddum teraz już na pewno. Życie zmienia ludzi. Mnie zmieniło. I albo ktoś mnie akceptuję takim jakim jestem albo zawijka i do widzenia.
Stawiając kobiecie granice, tak naprawdę stawiasz je też sobie. Jeśli siedzisz z fajną laską o osobowości teletubisia to się zwyczajnie zastanów.
Słodzić jej, aby tylko zaliczyć? Nie, to zbyt wysoka cena jak za orgazm.
Dlatego, jeśli coś cię #!$%@?, to mów, że cię to #!$%@? i to wprost. Nie odstawiaj tego na bok. Chcesz być zrozumiany. Chcesz, aby druga osoba wiedziała kim jesteś, jakie są twoje plany,
@qwertyu związek na siłę to jeszcze gorsza rzecz.
O tak.Kawa to zdecydowanie dobry pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No właśnie, zapytam jeszcze. Jak po rozstaniu wygląda wasza relacja? Kłócicie się, wchodzicie sobie w drogę czy jest spokój?
@zimbabwe234: a to już zależy od stopnia rozwinięcia stulejki
Komentarz usunięty przez autora