Aktywne Wpisy
Francis_Drake +49
Miss Donieckiej Republiki Ludowej xDD
Alina Andrievska
#botoks #bekazrozowychpaskow #donieck
#kwashialuronowy
Alina Andrievska
#botoks #bekazrozowychpaskow #donieck
#kwashialuronowy
AdamMechanik +757
#sejm
Najbardziej wczoraj mnie rozbawiło zdanie Ziobry, że oni (PO, TD, Lewica) też kiedyś będą w opozycji i wtedy ich rozliczą ze wszystkiego.
Nie oddali jeszcze władzy po 8 latach i już podsumowują rządy na 4 lata do przodu, trybunał stanu dla tego dałna to jest mus, tego oczekują wyborcy. #polityka
Najbardziej wczoraj mnie rozbawiło zdanie Ziobry, że oni (PO, TD, Lewica) też kiedyś będą w opozycji i wtedy ich rozliczą ze wszystkiego.
Nie oddali jeszcze władzy po 8 latach i już podsumowują rządy na 4 lata do przodu, trybunał stanu dla tego dałna to jest mus, tego oczekują wyborcy. #polityka
Mirki, #!$%@? tak sobie siedzę i czytam te wasze wpisy z #korpo . Sam pracuje w korpo od 2 lat. Działam sobie w logistyce, ale tyle ile mi obowiązków przybyło po 2 latach to jest dramat. Na ten moment ogarniam jakieś raporty bezpośrednio dla zarządu (korpo 2k+ ludzi w europie), angielski ogarniam w zasadzie na C1, duża wiedza o logistyce (transport, magazynowanie, procesy logistyczne, etykiety itd.), Excel na poziomie zaawansowanym łącznie z VBA, optymalizuje pracę dla dziesiątek ludzi (dostaje co najwyżej podziękowania i pochwały od top managementu ale nigdy dodatkowej premii), optymalizuje wysyłki tak żeby było jak najtaniej i jak najszybciej (miesięcznie planuje transport do odbiorców za jakieś 1 mln zł). I co? I gówno - 2,5k na rękę i to już z premią (╯︵╰,). Co prawda korpo w Polsce B ale chyba jestem ruchany, czas #!$%@?ć. Pomyślałem że wam to napisze. #korposwiat #pracbaza #korpobitch #praca
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
3,5k lekko powinieneś mieć.