Aktywne Wpisy
sergio91 +8
Moja obecna dziewczyna dostała propozycję sesji zdjęciowej i jest na mnie nieco zła, że nie jestem do tego negatywnie nastawiony.
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
#laptop #laptopy #gaming
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Ludzie generalnie są mili, starasz się ogarniać laski, koleżanki poznają Cie ze swoimi koleżankami. Nikt nie robi z siebie księżniczek. To jakaś mania prześladowcza którą posiadacie, że kobiety chcą was zniszczyć. Laski chcą być tak samo szczęsliwe jak wy i tak samo mieć fajnego faceta jak wy laske. Rozmowy sprawiają przyjemność. Czasem się kłócicie. Czasem ktoś kogoś zdradzi. Czasem się zakochujesz a czasem ktoś łamie Ci serce. Ale nie dorabiasz do tego ideologi. Tylko normalnie robisz swoje.
Jesteście gorsi od fanów płaskiej ziemi #tinder #tfwnogf
Nie wiem ile trwa leczenie tego. Nawet jeżeli 20 lat. To lepiej przepracować 20 lat by mieć lepsze kolejne 40 niż nie zrobić nic i mieć 60 ale z-------h. Moim zdaniem to się nadal kalkuluje. Poza tym myśle ze jak taka terapia trwałaby 20 lat ( dane z d--y nie oszukujmy się )
No dane
Ale zdajesz sobie sprawe ze w branzy rozrywkowej nie chodzi o skilla a o to zeby ludzie o tobie gadali i zebys dostarczal im rozrywki xD
https://m.youtube.com/watch?v=3WxPXieXEAQ
Polecam
Poza tym musisz zrozumieć. Nie każdy jest w stanie sypiać z dziewczynami z okładek.
Jeżeli sam jesteś na jakims poziomie to musisz zaakceptować ze będziesz z dziewczyna na takim samym
Serio? Jedyne co masz to życie a skoro nie możesz zmienić zasad tej gry i wg Ciebie są jakie są to już lepiej grać nic nieszczęśliwie rozrzucać pionki po planszy i tupać nóżkami.
Komentarz usunięty przez autora