Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +26
Jeżeli chłop nie chce z Tobą być, tylko chce jedynie uprawiać z Tobą seks to znaczy, że nie ma on żadnych innych wartości, jest jak dzikie zwierzę ogarnięte hucią i chęcią przekazania swoich miałkich genów dalej. Wszystko inne, jak ambicje, wykształcenie, poglądy i charakter nie ma dla niego znaczenia - on od urodzenia jest na tyle ograniczony, że dla niego kobieta = dziura i choćby skały srauy a papierz nawiedził go we
ext11 +197
Nie bardzo mam co opisywać, bo... Panowie wykonali kolejne próby na mokro i sucho i ciśnienie nie zeszło. Wczorajsze badanie musiało zostać źle wykonane (twierdzą, że kaloryfer nie był dokręcony). Nie pojawiła się nigdzie woda, a tylko w jednym miejscu czuć wilgoć przy folii pod wylewką.
Pomysły Panów wykonawców od instalacji ogrzewania w blokach Murapolu skończyły się. Jutro przyjadą jedynie zbadać czy coś się nie "pojawiło", a jeśli nie to koniec ich działań i zostaję z niczym.
Murapol zaczyna przyjmować stanowisko, że może mój wykonawca od wykończenia mieszkania coś rozlał i dlatego było mokro - jasne, nie można tego wykluczyć, ale w dwóch miejscach? Można to sprawdzić jedynie ponownie badając wilgoć za kilka dni/tygodni.
Czyli dalej w pokoju mojej córki nie ma podłogi, a przedpokój ma dwie dziury... Przerzucanie odpowiedzialności to najgorsze co może spotkać klienta.
#murapol #budownictwo #mieszkanie #reklamacja #gorzkiezale #orzechoweopowiesci
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @Freakz @sodom17 @Krx_S @Given @paulusapis @ex-02 @KosmicznyMops @Kreation @mendrix @droperix10 @PrezeeS7 @Rulon13 @noriad @grzesiekjunior @Kris515 @GazowanaBubble @astat @angry_chinchilla @n1craM @radekrad @RozpalamPiec @Durryl @Krecia_Kotlownia @seznam @Sabarolus @qumcio @Badger- @meffcio @cookie96 @Syn_Krzysztofa @Pangur_Ban @poszukiwacz_zaginionej_szparki @tajniak13 @Rzuku @
Komentarz usunięty przez moderatora