Wpis z mikrobloga

mirki naprostujcie mnie bo ja chyba nie umiem na divy chodzić xD
- z łazienki wychodzicie nago czy w ubraniach?
- pytacie się gdzie jest łazienka czy diva sama wam mówi?
- w pokoju rozbieracie się sami? do naga czy zostawiacie coś? skarpetki zdejmujecie?

pytam, bo znajomy mówił zupełnie inaczej niż ja i może divy potem maja ze mnie bekę bo popełniam faux pas xD ja zawsze wychodzę z łazienki ubrany, pytam się o łazienkę i ręcznik i w pokoju rozbieram się sam do naga razem ze skietami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem kto jest niedorobiony - ja czy on

#divyzwykopem #roksa
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

może divy potem maja ze mnie bekę bo popełniam faux pa

@Visty: No ja wszystko naprawdę wiele zrozumiem ale na pewno nie tego by przejmować się opinią prostytutek XDDD To tak jakby bezdomny krytykował twoje mieszkanie XD
  • Odpowiedz
@Visty: u mnie to wygląda tak, idę się myć i w łazience się szybko ubieram. Potem ja rozbieram divę, a diva mnie. Jest chwila gry wstępnej, pocałunki i pieszczoty(ale to u div za 300+, tam paździerze nie chodzą więc darujta se teksty o tym, że robiła laskę 15 minut wcześniej)
  • Odpowiedz
@ChadWawa: nie. Ale na tych co ruchają dziwki mogę mówić tak jak się nazywają. Możesz się oszukiwać ale ruchasz za kasę dziwki. Nie potępiam tego bo może inaczej nie możesz, ale taka to ma nazwę, to nie są divy. Gej to gej taki się urodził, inwaldia nie ma wyboru. Ty masz.
  • Odpowiedz
@Visty: możesz sie rozebrać do naga od razu po wejściu, one mają na to w------e. Pytasz tak jakby to była jakaś cnotka niewydymka i nigdy kutasa nie widziała
  • Odpowiedz