Aktywne Wpisy

Ytarka +72
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +403
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

Sytuacja ma dużo niejasności. Obsługa np. twierdziła, że po całej "akcji" przyszedł do baru i opowiadał, że on to nie lubi się bić, ale czasem po prostu trzeba - brzmiało to trochę jak przechwałki.
@kiszczak: A gdy ktoś zachowuje się jak idiota,
Ale zrozum, że wersja o dwóch typach pochodzi tylko od samego zainteresowanego.
Nikt tego nie widział, kupa rzeczy się nie klei w jego pijackiej opowieści, dawał różne wersje.
Kilka osób już potwierdziło Ci, że sprawa jest niejasna, a Ty dalej traktujesz wersję tego typa jak Prawdę Objawioną.
Afera musi być,
Pocieszny bajkopisarz, zawsze taki się znajdzie na imprezie.
Zresztą, chyba też mu wcześnie coś postawiłem, na pocieszenie, więc byliśmy kwita.
Mistrz psychoanaliz na odległość z Ciebie.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powinieś otworzyć praktykę lekarską w tej dziedzinie.
Jakby była mowa o skrzywdzonej Mirabelce, to jeszcze był rozumiał święte oburzenie Białego Rycerza. Ale w przypadku nawalonego bajkopisarza?
W przypadku honoru i zasad płeć nie ma znaczenia, ale jak widzę, Ty nadal nie rozumiesz co ja w ogóle komentuję( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja widzę, że głosisz przedziwne stanowisko, że jak ktoś stwarza zagrożenie na imprezie to powinno się podchodzić do niego honorowo, na zasadzie turnieju, w pojedynkach mano-a-mano, aż w końcu znajdzie się zawodnik, który da radę.
A ja uważam -- że trzeba się pozbyć takiego typa jak najszybciej, jak najskuteczniej, minimalizując czas imby.
Ustawki 1-1 to mogą sobie robić dresy/kibole w lesie albo ludzie, którzy zostali jednostkowo obrażeni.
Ale nie w klubie,
Przecież nikt mu ryja nie obił...
Serio, nie było tam Ciebie, nie widziałeś typa, nie widziałeś akcji (tej to nikt nie widział), nie widziałeś nic -- ale wszystko wiesz najlepiej.
A najlepiej wiesz -- jak należało zareagować.
Z jednej strony
Jedyne co miał na ryju to zaczerwienienie u nasady nosa -- tak jakby miał za ciasne okulary, które obcierają.
Żadnych innych otarć, siniaków, rozcięć, opuchlizn -- słowem nic, co się wiąże z obiciem ryja.
Dlatego też uważam, że w---------ł się po pijaku na schodach, a bajkę o obiciu dorobił później, może nadinterpretując niechęć osób, które obrażał.
Bo to sytuacja zdazajaca sie na wiekszych imprezach, z duza liczba nieznajcych sie dobrze ludzi. Jak taki typ nie ma swoich znajomych, ktorzy by go potrafili spacyfikowac, to predzej lub pozniej dojdzie co najmniej do przepychanki.