Aktywne Wpisy

Koner1391 +23
obraz nędzy i rozpaczy
"jest prawie 200 osób, a nikt nie wpłaci"
pożyczka się rozeszła i khmerska bieda zagląda do talerza
#raportzpanstwasrodka
"jest prawie 200 osób, a nikt nie wpłaci"
pożyczka się rozeszła i khmerska bieda zagląda do talerza
#raportzpanstwasrodka
źródło: Screenshot_1455
Pobierz
Mistymay 0
Takie pytanie, prosze mizogonow o pominiecie-
jestem teraz na wolontariacie za granicą, bardzo
słabo płatny, ale rozwijający. I przyjedza do mnie w odwiedziny mój chłopak na tydzień. No i zaprosiłam go do siebie w związku ze śpi u mnie zaproponowałam żeby wynajęł nam na 2 noce hotel w mieście obok które jest dużo lepsze pod względem atrakcji. Według mnie jest to fair bo za nocleg u mnie za te pozostałe dni nie
jestem teraz na wolontariacie za granicą, bardzo
słabo płatny, ale rozwijający. I przyjedza do mnie w odwiedziny mój chłopak na tydzień. No i zaprosiłam go do siebie w związku ze śpi u mnie zaproponowałam żeby wynajęł nam na 2 noce hotel w mieście obok które jest dużo lepsze pod względem atrakcji. Według mnie jest to fair bo za nocleg u mnie za te pozostałe dni nie

@dorotka-wu: Ale poparłaś pobicie słowami, że mu się należało. Gdy ktoś zachowuje się jak idiota, a komuś to przeszkadza, powinien sprawę załatwić sam. To, że poparłaś taką formę "kary" mówi dużo o Twoich zasadach moralnych.
@dorotka-wu: Ok. I powinien był wyłapać. Ale nie w taki sposób. Nawet gdy to tłumaczę nie potrafisz zrozumieć xD
@dorotka-wu: No ok. Biorę poprawkę.
Z tym zaciągnięciem za róg to nie wiem czy tak było xD
@Wozyack: I o to chodzi na Mirko( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo jak @IrvinTalvanen dobrą godzinę próbował z typa wyciągnąć, kto go łomotał to wersje zmienialy się jak w kalejdoskopie.
A to że dostał zaraz na wejściu za "niewinny żarcik", a to że w bramie, a to że za rogiem.
Najpierw dostał rzekomo od jednego typa, potem w bajce pojawił się drugi.
Raz niby mieli