@anonim1133: Jest uniwersalnie kiepskim wyborem: każdy silnik pali dużo, jest raczej mało komfortowa i zajmuje dużo miejsca, wnętrze jak w Roburze i hałasuje jak kombajn do czereśni :)
Ale ma ponadczasową linię - nadaje się do sklepu i na bal, za 50 lat też będzie modna. Ma prostą i dość trwałą konstrukcję, uniwersalną budowę i przestrzenną kabinę. No i, całkowicie subiektywnie, ma jedną z najpiękniejszych brył nadwozia. Uwielbiam ten
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
#motoryzacja #offroad #4x4 #mercedes #gclass
@bigger: @anonim1133:
Pytacie po co mi jeden z najlepszych, klasycznych i uniwersalnych samochodów na świecie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@bigger: Niestety ;) Za dobre rzeczy się płaci.
Vitara kosztuje ok. 8k, a dekadę starsza Gelenda 300GD to wydatek rzędu 25-30k i zazwyczaj nadaje się tylko do remontu...
@anonim1133: Jest uniwersalnie kiepskim wyborem: każdy silnik pali dużo, jest raczej mało komfortowa i zajmuje dużo miejsca, wnętrze jak w Roburze i hałasuje jak kombajn do czereśni :)
Ale ma ponadczasową linię - nadaje się do sklepu i na bal, za 50 lat też będzie modna. Ma prostą i dość trwałą konstrukcję, uniwersalną budowę i przestrzenną kabinę. No i, całkowicie subiektywnie, ma jedną z najpiękniejszych brył nadwozia. Uwielbiam ten
@anonim1133: To najważniejsze ;)
@lanacz2: Cool ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki