Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +169
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz
panDario +303
źródło: G5ZHRMcWYAASpzf
Pobierz

Skończyłem wczoraj(a w sumie to dzisiaj, ale ciul z tym) Stranger Things. Hypowane było, że wololo i jak zwykle okazało się, że jest to przehypowane. Najbardziej irytował mnie nastoletni romans i te gówniarze. Nie licząc Jedenastki jedyną dobrą i dobrze zagraną postacią dziecięcą, która mnie nie irytowała był Dustin. Jak na 2016 rok i zaledwie 8 odcinków pierwszego sezonu to cgi wypada na prawdę biednie zwłaszcza, że nie ma go tam dużo. Podobał mi się za to czas akcji, odniesienia do d&d, postać Hoppera no i ogólny zarys fabuły. Gdyby pozbyć się dzieci i nastolatków to serial byłby całkiem dobry.
I podstaw to teraz do swojego wcześniejszego pytania dziadziu(skoro nazywasz mnie gimbusem to ty musisz być dość wiekowy).
xD