Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +399
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
skydancer +232
hehe chyba trochę ubogo xd ale ładnie mi włosy urosły, tzn. dużo nowych mi urosło
chciałam jeszcze jakąś chyba z joanny kupić, ale nigdzie jej nie ma u mnie
i jeszcze o kozieradce słyszałam, ale nie próbowałam
jantar używałam bardzo długo, ale jakoś spektakularnie nie działał. teraz kozieradka i jakaś taniocha z Herbapolu - Capitavit i rosną jak szalone w końcu. jeszcze piję skrzypokrzywę do tego i po myciu wcieram placentę mil mil (polecam mega!)
@biauywilg: w moim przypadku też. kręcone włosy?
http://www.ewaszalkowska.com/2013/10/dobor-oleju-do-typu-wosow-troche-o.html tutaj możesz sobie poczytać, jaki mniej więcej by pasował do twoich włosów. mi się sprawdził migdałowy, ten z Yves Rocher, z orzechów włoskich i lniany (lniany w ogóle polecam, warto sobie kupić w aptece taki przechowywany w lodówce i potem pić łyżkę dziennie, ja też olejowałam nim kiedyś ryjec).