Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +693
Niesamowite jest to, że youtube robi co chce, demonetyzuje twórcom filmy bez powodu, psuje własną wyszukiwarkę, usuwa negatywne łapki i jeszcze zarabia miliardy dziennie jako monopolista rynku,
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
Sebastix +111
Jako były prawak a obecnie obrzydliwy i wzgardzony przez wszystkich centrysta-symetrysta mam pytanie do tych wszystkich co tak przeżywają że Edukacja może wpaść do ministra z lewicy:
A co wam właściwie przeszkadza że dzieci będą uczone tolerancji dla gejów, lesbijek, grubych, chudych, czy ludzi innych ras?
Przecież to jedyna szansa dla wszystkich dzieci obecnie gnębionych w szkołach bo są "inne" a w przyszłości wyrosną na skrzywionych ludzi którzy stają się zgorzkniali, nie
A co wam właściwie przeszkadza że dzieci będą uczone tolerancji dla gejów, lesbijek, grubych, chudych, czy ludzi innych ras?
Przecież to jedyna szansa dla wszystkich dzieci obecnie gnębionych w szkołach bo są "inne" a w przyszłości wyrosną na skrzywionych ludzi którzy stają się zgorzkniali, nie
Niebawem... xDDD
#heheszki
#motocykle
#londyn
@Agemaker: strzelałbyś bo jesteś uprzedzonym idiotą. To JAK ktoś jeździ zależy głównie od tego co ma w głowie a nie od typu motocykla na którym siedzi. Ja mam różne, również turystyczny i sportowy, i nie przypominam sobie żebym jakoś szczególnie inaczej się zachował na publicznych drogach na tym czy tamtym. I co, strzelamy, czy nie strzelamy? Nie
doskonale sobie zdaję sprawę jaką opinię mają motocykliści wśród społeczeństwa dzięki kilku idiotom rocznie którzy lądują w kawałkach pod tirem i znacznie więcej debili sypiących 120 w mieście motocyklami z nielegalnymi tłumikami aż się szyby trzęsą, ale jeśli ktoś specjalnie przestawia auto w korku żeby zablokować przejazd, to nie mogę go nazwać inaczej niż zawistnym polaczkiem
ta
Jak był dzbanem i jeździć nie potrafił (a nie powiecie mi, że biednym motocyklistom złe duszki przekręcają manetki i przepustnice na warunki, w których robią 200 km/h), to może chociaż w taki sposób się przysłuży społeczeństwu?
Bo hałas z popisów na światłach i ryk na przeciętnych ludziach wrażenia nie robią. Jak
@Agemaker: innymi słowy z opisem w poprzednim poście trafiłem w 100% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@buczubuczu: Raczej mielonka, więc raczej wszystko razem w puszce niż oddzielne podroby :|
No chyba że pacan bez kasku i się wywrócił przy małych prędkościach, wtedy to jak najbardziej
Nie wiem, nie mijałem nigdy rozpaćkanego motocyklisty, który zdecydował się zdrapać na śmierć (może to i to lepiej?). Ale stereotypowy "dawca" się chyba z niczego nie wzięło.
W stereotypy polecam nie wierzyć :)