@grandmasterRob: Gruby będzie bogaty i będzie zarabiał sporo sałaty, będzie miał sporo dup i zajebistą fure podczas gdy różowa najpierw będzie z jednym, potem z drugim, potem znowu z pierwszym i bachor a potem alimenty, 500+, samotna mama poszukuje statecznego Pana lvl 30+ xDDD
Gruby będzie bogaty i będzie zarabiał sporo sałaty, będzie miał sporo dup i zajebistą fure podczas gdy różowa najpierw będzie z jednym, potem z drugim, potem znowu z pierwszym i bachor a potem alimenty, 500+, samotna mama poszukuje statecznego Pana lvl 30+ xDDD
@bergero00 ta różowa dzięki znajomościom i popularności znajdzie sobie całkiem dobrą pracę i fajnego niebieskiego, gdy ten gruby będzie dalej walil w piwnicy xD
Gruby będzie bogaty i będzie zarabiał sporo sałaty, będzie miał sporo dup i zajebistą fure podczas gdy różowa najpierw będzie z jednym, potem z drugim, potem znowu z pierwszym i bachor a potem alimenty, 500+, samotna mama poszukuje statecznego Pana lvl 30+ xDDD
@bergero00: No pewnie, bo każdy stulejo-grubas jest potencjalnym geniuszem i przyszłym milionerem ( ͡°͜ʖ͡°) Na wykopie widać to doskonale ( ͡
@DariuszLodyga: Znałem kolesia który był przegrywem totalnym ale miał głowę nie od parady, teraz zarabia krocie. tak mi się skojarzyło, kiedyś pod tym samym zdjęciem napisałem coś w podobie i zgarnąłem setke plusów
źródło: comment_4gGu1vdztDgRDSEvwKmKzCJooRVQ7bsQ.jpg
Pobierz@bergero00: Tak się pocieszaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bergero00 a tak zapomniałem bo każdy gruby to przyszły Gaben.
Wyjdź z piwnicy stulejarzu xD
@bergero00: No pewnie, bo każdy stulejo-grubas jest potencjalnym geniuszem i przyszłym milionerem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na wykopie widać to doskonale ( ͡
@Djakninn: Przecież nigdy nie ukrywałam, co sądzę o mizoginach.