Aktywne Wpisy
Jestem programistą z 4 letnim doświadczeniem. Które auto z salonu? Wszystkie 1.5 benzyna 150 KM. Golf manual, reszta automat.
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
źródło: Screenshot 2024-07-09 at 20.50.15
PobierzKtóre?
- Golf 8 (120k PLN) 30.5% (71)
- A3 (140k PLN) 19.3% (45)
- A4 (160k PLN) 50.2% (117)

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

18-22 - If you are not spanish do not contact me
23-30 - If you do not have a car and good job do not contact me
31+ - Miła i wrażliwa właścicielka 10 kotów, silna i niezależna. Szukam wrażliwego faceta do zwiazku
XD
#tinder #logikarozowychpaskow #rakcontent
źródło: comment_hUntbMEi5IZ3InLoveSsN71XYqxuk66U.jpg
Pobierzhttp://www.wykop.pl/wpis/29340865
Moja matka jest z Hiszpanii, jestem praktycznie native speakerem i podrywając ten typ lasek nagle jest problem, bo nie zna języka, albo może mówić łamanym angielskim. Z litości przełączasz się na polski, żeby w ogóle prowadzić rozmowę. Nic sobą nie reprezentują, po prostu chcą "cool" chłopaka, żeby poszpanować przed przyjaciółkami i przy okazji skorzystać z bonusów płynących z siły nabywczej euro w pl. Może
Znam tych ludzi, żadna laska z tamtej klasy nie zaciążyła z Enrique.
Nie mierz innych jedną
I tak też nie chciałbym takiej dziewczyny ale takie mamy teraz czasy, z otwartością i tym całym #!$%@?
@Asfalt_Drobiowy: #!$%@?, że same nawet zdania po angielsku nie potrafią napisać bez błędu XD
@Buniu: moze "na hiszpana" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)