Wpis z mikrobloga

@krozabalka: ok, pytanie, bo ostatnio przyszedłem ok. 22 i była kolejka prawie do chodnika, a osoby stojące z przodu mówiły, ze stoją już pół godziny i nie wpuszczają do środka. Czy wszyscy, którzy stali w tych kolejkach weszli, czy już było tyle osób, że nie wpuszczali? Ja po 15 minutach jednak zrezygnowałem
  • Odpowiedz
@StormtrUper: też przyszłam około 21:45-22 i weszłam bez problemu. Chyba trafiłeś na kiepski moment, bo gdy siedziałam ok 10 minut przy szatni, to co jakiś czas faktycznie formowała się kolejka, chwila luzu i znów tłum wchodził. Ale nie zauważyłam, żeby kogoś nie wpuścili z tego powodu. Choć niewykluczone, że później tak było.
  • Odpowiedz
@PawEHO: Lane p--o w granicach 5-6 pln, butelkowe cosik więcej. Ogólnie bardzo fajna impreza tylko średnia wieku to coś koło 16-17 lat.
@StormtrUper: Trzeba było przyjść wcześniej bo kolejka spowodowana była tym że szatania robiła za szatnie i kasę biletową. :(
@krozabalka: To może następnym razem jakieś wykop p--o przed? :)
  • Odpowiedz
Ogólnie bardzo fajna impreza tylko średnia wieku to coś koło 16-17 lat.

@krozabalka: To może następnym razem jakieś wykop p--o przed? :)

@GreenRanger: fakt, sporo młodzieży. Ale czy 16-17 czy ciut więcej, trudno mi było stwierdzić :D Ale na pewno lepiej wczuli się (np. ubiorem) w klimat lat 80 niż ja, która chwilę żyła w tych latach :P

Nie wiem czy na pewno się wybiorę, bo to jeszcze
  • Odpowiedz
@podle_insynuacje: Muzyka lat 80-90, dodatkowo synthwave. Na stronie wydarzenia napisali tak:

Przyjdź koniecznie jeśli lubisz muzykę w klimacie:

The Cure, Joy Division, New Order, Depeche Mode, Yazoo, Bronski Beat, OMD, The Police, U2, Billy Idol, Bryan Ferry, Gary Numan, Tears For Fears, Soft Cell, Ultravox, Visage, The Smiths, The Clash, A Flock Of Seagulls, Queen, Modern English, David Bovie, The Sisters of Mercy, Talking Heads, Duran Duran, Blondie, Eurythmics, Toto
  • Odpowiedz