Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +2300
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
https://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,ciemnoskory-mezczyzna-pobity-w-centrum-wroclawia-chcieli-go-wrzucic-do-tunelu-pod-placem-dominikanskim,wia5-3283-38249.html
#wroclaw #rasizm #wpolsceniemarasizmu #patologiazmiasta
Komentarz usunięty przez autora
Wnioski: Przez cały rok we Wro dostał w ryj promil kolorowych. Za to ten promil budzi bardzo duże emocje bo hur dur rasizmy i nietolerancja !
@Tomek7: O ile będą one dotyczyły pobicia kolorowych wtedy będzie dym.
Najlepiej podsumowuje to słynny screen.
Otóż tak to juz jest, że przestępstwa motywowane nienawistną ideologią (fundamentalizmem religijnym rasizmem, nacjonalizmem) wzbudzają szczególne emocje i są szczególnie traktowane przez prawo.
@Andreth: Masz bardzo ograniczone myślenie. Nie rozróżniasz morderstwa i terroru. Jedno dotyka niewielkiej społeczności, drugie ma oddziaływać na bardzo dużą ilość osób.
No ale że był kolorowy to należy zrobić aferę że rasizm szaleje
@Andreth: gazeta wrocławska podaje że jednak nie dostał, ze jedyny który dostał w całym zajściu to biały który stanął w obronie Hindusa.