Aktywne Wpisy

Codon +24
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
PobierzJa wiem, że będziecie mnie jak zwykle hejtować i wyzywać, ale wyjaśnię wam dlaczego w ogóle potrzebuję Efektu Skali i skąd to całe moje narzekanie. Teraz macie mnie za oszołoma, ale czesto wielkich wieszczy doceniało się wiele lat, czasem stuleci od ich kresu.
Nie byłoby tego problemu, gdyby nie jesten problem (ot taka tautologia)
Problem polega na tym, że żyjemy na własne życzenie w najdroższym kraju na świecie i żeby tu cokolwiek kupić
Nie byłoby tego problemu, gdyby nie jesten problem (ot taka tautologia)
Problem polega na tym, że żyjemy na własne życzenie w najdroższym kraju na świecie i żeby tu cokolwiek kupić

źródło: comment_XErmuGumma6P3bdRcB25irvhs994RLF6.jpg
Pobierzźródło: comment_Vorc6q8bsCYebxTg3I5MDGG2k1xvcoUl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Drodzy eksperci - czy to są implanty?