Aktywne Wpisy
smutny_login +2
To uczucie gdy jestem tak brzydki że mimo zarabiania około 25k ZERO KOBIET jest zainteresowanych moją osobą
A tak naprawdę to śpieszę z oświadczeniem, koniecznie dla świętego tagu - rodzice nigdy mi nie pomagali, wszystko zrobiłem sam, rodzina zawsze podcinała mi skrzydła twierdząc że nic co zaplanowałem się nie uda - tak więc czy to pretekst do bohatyra?
#przegryw #depresja #podrywajzwykopem #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
A tak naprawdę to śpieszę z oświadczeniem, koniecznie dla świętego tagu - rodzice nigdy mi nie pomagali, wszystko zrobiłem sam, rodzina zawsze podcinała mi skrzydła twierdząc że nic co zaplanowałem się nie uda - tak więc czy to pretekst do bohatyra?
#przegryw #depresja #podrywajzwykopem #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
GryzeKisiel +17
Mam pytanie do wyborców konfederacji, czy jak ktoś się was pyta jaka partia wam odpowiada to tak bez wstydu odpowiadacie, że konfa? XD #konfederacja #4konserwy
Uzależnienie od gier istnieje i jak najbardziej jest takim samym nałogiem jak każdy inny. To że Ty potrafisz pić alkohol z umiarem, to nie znaczy, że nie ma alkoholizmu. Tak jak wzięcie buszka w piątkowy wieczór nie czyni Cię narkomanem, tak granie weekendami na kompie nie czyni Cię osoba uzależnioną. Ale jeżeli ktoś twierdzić, że nie ma czegoś takiego jak uzależnienie od gier to jest #!$%@? imbecylem i czas się douczyc. To uzależnienie jest jak najbardziej realne, ale w Europie nie dyskutuje się o tym jeszcze tak obszernie, jak np. w Azji. Jak tylko znajdę, to podeślę link do dokumentu, który świetnie o tym problemie opowiada.
#gry #psychologia chyba #niepopularnaopinia
To nie jest czasem to?
http://www.focus.pl/artykul/zaburzenie-gracza-uzaleznienie-od-gier-komputerowych-ma-trafic-na-liste-chorob-who-171229124024