Aktywne Wpisy

CosyGrave +446
Wykopek w dniu premiery z kartką papieru i długopisem będzie liczył czarnoskórych w grze czy się zgadza z podziałem etnicznym na Florydzie xD
#gta #gta6 #bekazprawakow
#gta #gta6 #bekazprawakow
Balento +51
ale mam bekę z wielkich polaków co ból dupy mają o kilka czarnych w gta XDDD i #!$%@? z tym że więcej tam było białych
#gta #bekazprawakow
#gta #bekazprawakow
@programista3k: Nie chodzi mi o kłamanie tylko lekkie poczucie wstydu
@dlugiespanko: Że z braku laku na KO, bo przecież nie na Konfe, PiS czy Lewice XD
@siadatajta: Ok, uczciwa odpowiedź
@GryzeKisiel: Nie mam poczucia wstydu że na nich głosuje.
Rozumiem ze jesteś jednym z tych "zawsze głosowałem na konfederacje, ale teraz zagłosuje na KO bo musi się coś zmienić"
@programista3k: Niepotrzebnie strzelasz na oślep. Półtora minuty przejrzenia jego komentarzy by ci wystarczyło, żeby zauważyć, że to zwyczajnie jakiś ostro zaburzony fanatyk antykonfederacki z najwyraźniej bardzo mocnym osobistym, personalnym zatargiem/urazą do nich... Conajmniej jakby zabili i zgwałcili mu siostrę. Albo zgwałcili dom i spalili matke.
Ja np kocham konfe za to że jest taką sektą w której ludzie ślepo bronią swoich przywódców, w żadnej innej partii tego nie ma xD jak lewaczka jakas poparła służbę wojskową, największe lewaki cisnęli po niej jak po burej suce razem z wami, gdy memcen to zaproponował to wy nagle "a w sumie spoko, czegoś się nauczę". Robicie z partii coś na wzór JP2 w Polsce, temu niektórzy w tym
@siadatajta: Typ już mi zrobił psychoanalizę po kilku komentarzach XD Wyobraź sobie, że ludzi często konfa i ich politycy żenują, nie trzeba mieć osobistego powodu
- Jesteś pedolibkiem z wypranym mózgiem, niezdolnym do samodzielnego myślenia
- Żywisz OSOBISTĄ urazę do konfederacji
Jeżeli żaden z powyższych nie jest rzeczywistym, to możesz mnie oświecić, chętnie przyjmę tą wiedze (:
@sandal: myślę że bym znalazł jedną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@siadatajta: o ironio
@GryzeKisiel: Ja odpowiadam bez wstydu za to z dumą. I potem czuję się jak oświecona elita narodu, która wytycza właściwy kierunek dla innych.
Co innego kleopatrixx, w przypadku Mariusza nie musi nic mówić, przecież jak by nie pracował w biurze partyjnym to by go tam nie wpuścili ( ͡º ͜ʖ͡º)