Aktywne Wpisy
seratian +184
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
myz_czarodziej +366
Mircy, pijcie ze mną kompot, wczoraj odebrałem swoje pierwsze nowe auto z salonu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Od zera do klasy średniej i to w kilka lat!
#motoryzacja #chwalesie
Od zera do klasy średniej i to w kilka lat!
#motoryzacja #chwalesie
#mikrokoksy #gorzkiezale #rozowepaski
A dziewczynie wytłumacz, że to nie działa tak, ze jak nie zjesz śniadanka, to od razu mdlejesz, wytłumacz jej to na spokojnie, powiedz, że tylko sprobujesz
@DywanTv
Ale wczytajcie się dokładnie o czym op pisze i powinien tagować #heheszki
Wzrost HGH, to efekt mobilizacji wiekszych rezerw energetycznych(wiecej mleczanow), czyli wiekszego katabolizmu. HGH nie jest anaboliczny sam w sobie(przynajmniej dla miesni szkieletowych, co innego z tkanka laczna, sciegnami itp), dopiero jego udzial przy produkcji IGF1 wplywa na anabolizm. Ale przy redukcji i przy zwiekszonym katabolizmie treningiem naczczo
Już nie stosuję IF, bo dla mnie było szkodliwe, ale jeśli ktoś chce i mu wygodnie. Najważniejsze jest dobrać taką dietę, żeby spełniaj jej zalozenia :)
@DywanTv czy if ma sens bez siłowni i ćwiczeń fizycznych, tylko w celu schudniecia?
Zachęcam jednak do ćwiczeń. Nie potrzeba wiele. Drążek rozporowy za 30 złotych i podłoga w domu pozwolą Ci przećwiczyć całe ciało :)