Wpis z mikrobloga

Kurde miki, naczytałem się o tym całym Intermediate Fistingu i pomyślałem, że może warto spróbować od nowego roku razem z siłownią. No to mówię różowemu, że chcę zacząć Intermediate Fisting, i to od razu z pełnym zaangażowaniem, trzymając się tego codziennie, bez żadnych wymówek, że coś będzie bolało i organizm nie będzie mógł się przyzwyczaić. A ta zwyzywała mnie od chorych p-----w, pojechała do matki i nie odbiera telefonów. I jak tu człowiek ma wziąć się za siebie skoro nikt go nie wspiera?

#mikrokoksy #gorzkiezale #rozowepaski
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rodzinnabutelka: 4 godziny. Zdecydowanie za mało, polecam dłużej. Po 2 tygodniach waga spadła, byłem zadowolony, ale miałem problem z jedzeniem. NIe mogłem zjeść więcej niż mała dziewczynka. Spróbuj może na początek 8, potem 6 potem te 4 godziny ewentualnie.
  • Odpowiedz
@DywanTv: chciałem odpisać, ale właściwie wszystko @Hank85 już wyjaśnił, IF to dobry sposób na ograniczenie spożycia kcal i możliwości utrzymania deficytu dla osób, które mają z tym problem; optymalne to nie będzie z pewnoscia dla performance treningowego jak i budowania masy mięsniowej (co również na redukcji ma jakieś znaczenie); ale lepiej ZAWSZE nieoptymalnie niż nie realizować PODSTAWOWYCH założeń. Więc nie mam specjalnie hejtu do IF tylko należy rozumieć jego
  • Odpowiedz