Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +445
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +474
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Wszyscy sobie śmieszkują ale prawda jest taka, że pomoc tym turystom był obowiązkiem topr-u. Byłem na tym szlaku kilka dni temu i na prawdę było ślisko i niebezpiecznie.
Poza tym skoro to tak ruchliwa trasa, uważam, że zarząd TPN powinien zamontować na całej długości drogi odpowiednie oświetlenie i pomyśleć o odśnieżaniu i posypywaniu solą drogi. W końcu każdy turysta płaci za wejście na teren parku, prawda? Zakichanym obowiązkiem zarządu parku jest utrzymanie szlaków w należytym stanie.
#tatry #tpn #gory #topr #skandal
Też powinni zadbać o tę trasę, kto to widział takie śniegi, jeszcze ktoś sobie krzywdę zrobi.
Przypomina mi to trochę dyskusję pod artykułem dotyczącym tego że z Giewontu zniesiono ileś tam kilogramów śmieci.
Jakiś skórzany łeb wpadł na pomysł że powinny być tam zainstalowane kosze na śmieci.
Problem nie jest w złym przygotowaniu szlaków ale w
źródło: comment_Ig5jhcJgtwkp0hxUhyXEalWxNNSWcuDE.jpg
Pobierz@Jurga09: komu płaci? RATOWNIKOM?
Ja uważam, że za każdą akcję ratowniczą należy się słona faktura!
Wtedy by się paru idiotom oczy MOŻE
Właśnie o to mi chodzi. Myślę, że razem moglibyśmy stworzyć jakiś ruch społeczny np. SŁODKI BAŁTYK albo GÓRY DLA WSZYSTKICH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora