Ja jebe, niby powazne korpo, mlodzi ludzie z wyzszym wyksztalceniem. Wchodze do kibla a tam niesplukane xD Gadam teraz z laskami o p--------h, jedna zdziwiona, ze od tygodnia jest dzien coraz dluzszy, druga myslala, ze zima zaczyna sie 1 grudnia i to wszystko w ciagu 10 minut xD Z kim ja tu siedze #pracbaza #dziendobry
@shaker71: k---a ale debile z tych wykopków nie mam k---a słów XD czym się różni korpo od fabryki, No może tak wszystkim oprócz tego, że i tu i tu załoga to więcej niż 20 osób XD
@koniecswiatajestbliski: u mnie w korpo tępe dzidy mają w zwyczaju wpadać w ten sam nastrój co szefowa, żeby się podlizać. A niedawno widziałem naszczane na desce po całej szerokości. Są ludzie i małpoludy. Co zrobić.
Co niby ma wyższe wykształcenie? Pracuję na uczelni wyższej, jak na Polskę dość renomowanej. Kibel na moim piętrze dla pracowników ten sam, co dla studentów. I zawsze, jak się zaczyna semestr, to się w------m, że te studenty zostawiają syf w kiblu, nie spłukują, wszędzie rozwalony papier toaletowy, osikana cała kabina. Najgorzej jeszcze, że rzadko który w ogóle się przejmuje myciem rąk. Od razu, jak przerwa semestralna, świąteczna, czy jeszcze jakaś, to przyjemniej
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
@shaker71: w fabryce/stoczni masz szatnię i możesz wziąć prysznic przed i po robocie, jak człowiek.
Komentarz usunięty przez moderatora