Wpis z mikrobloga

@miglanc102: no nie wiem, cały czas ma duże volumeny na giełdach, do tego część ludzi używa go do przesyłania środków między giełdami, gdyż ma bardzo małe fee, dużą szybkość i stabilną cenę w trakcie przelewu. Są setki gorszych coinów niż DOGE :)
  • Odpowiedz
@zbinior: idzie razem z rynkiem, przy gorszej wiadomości dla coinów #!$%@? najgłośniej. Doge jest idelanym wyznacznikiem tego co dzieje się obecnie w krypto. Martwy projekt ma prawie miliard dolarów capa xd
  • Odpowiedz
@rerwen: no właśnie DOGE ma to do siebie, że i tak jest warto bardzo mało (ostatnio przez długi czas był warty kilkanaście satoshi), więc jak jest gruba zwała to DOGE aż tak nie poleci, bo nie ma z czego. Mniej niż 1 satoshi nie bedzie warty :)
  • Odpowiedz
@zbinior: większość ludzi tak z dupy patrzy na krypto, że to masakra. Mówią 1 doge kosztuje niespełna centa to mocno nie poleci. A wszystko się rozchodzi nie o cenę, a o market cap. Doge zacznie lecieć nie tylko jak krypto zaczną tracić, ale też gdyby bitcoin był przez dłuższy czas na stałym poziomie i zrobiłoby się o nim cicho, bo Dogecoin karmi się popularnością kryptowalut. Zobacz co się z nim działo
  • Odpowiedz
@rerwen: Spoko wiesz, nie jestem jakimś obrońcom DOGE, sam nie mam ani jednego, nie mniej uważam że jest to bardzo dobry alt do spekulacji i na pewno szybko nie zniknie z rynku. BTW - w momencie gdy cena BTC utrzymuje się na stałym poziomie (trend boczny) to alty najbardziej rosną.
  • Odpowiedz
@miglanc102: może i cały 2018 jeszcze będzie rosnąć. Powiem tak, moim zdaniem z kilkunastoma procentami swoich oszczędności warto wejść. Jak znajdziesz chociaż jeden dobry projekt, ale dopiero wchodzący na rynek, czy raczkujący pod względem capa, a hossa potrwa jeszcze chociaż z trzy miesiące to idzie zarobić iście epicki hajs. A jak #!$%@?, cóż, życie.
  • Odpowiedz
@zbinior: SZYBKO NIE ZNIKNIE Z RYNKU XD

Ty wiesz, że to jedna z 3 walut które przetrwały od 2011? Kilkanaście/dziesiąt nie istnieje już. Przeżyły: BTC, LTC i DOGE.
  • Odpowiedz