Wpis z mikrobloga

Kuzynka przyjechała ze swoim gówniakiem lvl 7 do domu moich rodziców ze swoim Oskarkiem, który jest ohhh ahh najlepszy i chyba mu sie nudziło bo pomazał ściane w kuchni pisakiem to jak mu zwróciłem uwage to odezwała sie jego matka i powiedziala ze to nic strasznego a jak się nie podoba to nie będą przyjeżdzać. Dodatkowo pochwaliła się że jej syn ustawił nauczycielke od wfu bo jak mu coś się nie podoba to na nią pluje.
#logikarozowychpaskow
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@love2spooch: mój kuzyn kiedyś w przedszkolu pod nieobecność nauczycielki wywalił wszystkie dzieciaki z wielkiego dywanu i go zwinął, nauczycielka zrobiła fotkę, żeby pokazać rodzicom, a kuzyna wysłała do dyrki - na drugi dywanik XD tego nie zwinął, ale w ramach zemsty podarł dyrce jakieś papiery i skończył ze skierowaniem do psychiatry
  • Odpowiedz
@kommen-tu-ja: mi się w przedszkolu tak nudziło na angielskim, że wstałam i powiedziałam „ej, ale tu nudno, chodźmy się bawić” i podobno dzieci zrobiły wężyka i jak pociąg wyjechaliśmy z sali XD Ja tego nie pamietam, ale pani przedszkolanka powiedziała mojej mamie „Pani Beatko, lepiej jak pani córka nie będzie przychodzić na zajęcia” XP
  • Odpowiedz