Wpis z mikrobloga

• 92
1900km w 16.5h czyli średnia 113km/h - mój personal best ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jednak w święta jeździ się świetnie, na drogach pusto. Byłoby lepiej gdyby od Belgii nie wiało i nie zarzucało z pasa na pas :D

#e46 330i się spisało jak zawsze, jednak powyżej 190km/h ciężko jest go utrzymywać - szczególnie przy sporym wietrze. Mimo wszysyko #e39 (zarówno 525i jak i 540i) jeździ się pewniej (i wygodniej) nawet przy większej prędkości..

Teraz czas spać i po moją kobiete na lotnisko która mądrze wybrała podróż samolotem ( ͡º ͜ʖ͡º)

#podroze #turystyka #bmw #nightdrive #pokazauto #uk #barnsley
sorek - 1900km w 16.5h czyli średnia 113km/h - mój personal best ( ͡º ͜ʖ͡º) 

Jednak ...

źródło: comment_C8PHcnaCq1Kcqp5qi9rCFyACQOtZc0zk.jpg

Pobierz
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sorek koleś na internecie martwi się że się zabijesz bo możesz mieć auto jebniete, traktuj to jako atak o mów do niego z pogardą. Ok ziom. Typowy kierowca BMW
  • Odpowiedz
@JanTadeusz: nie no dziękuję za zmartwienie, ale proszę nie mów mi że mam auto walnięte jak sprawdzałem go w serwisie BMW i specjalnie pytałem o takie rzeczy i mówiłem o ZŁYM PROWADZENIU się. No chyba nie powiesz mi że skoro oni nic nie wykryli to auto jest raczej w dobrym stanie? ;/

I nie atakuje Cię tylko po prostu nie rozumiem czemu się upierasz przy swojej wersji.
  • Odpowiedz
@Przedmidorrr

Moja luba ma 3 BK 1.6, tam jest praktycznie identyczny silnik i moge powiedziec, ze gadasz konkretne glupoty :) Po drugie chyba nie wiesz, ze mazdy lubia byc lekko palowane - inaczej ten silnik nie jedzie i muli.
  • Odpowiedz
@Przedmidorrr
Miales ZM-DE?:) Z USA miales ta Mazde?hahaha Takie silniki wystepowaly w usa i meksyku. W 3 jest MZR nastepca silnika 323, bardzo zblizone do siebie konstrukcyjnie. 323 ma 98KM przy 5500obr, 3 ma 105KM przy 6000obr. 3 1.6 jedzie 160-180 przy 4500obr wiec jakim cudem ta Twoja 323 tak pilowala? Pojecia nie masz o Japoncach ;)
  • Odpowiedz
@SlodkoKwasny mam dobry dzień to ci odpisze. Obroty przy prędkości zależą od skrzyni, nie tylko od silnika. Kiedyś jechałem 3 1.6 z 2008 i tam piątka była dłuższa niż w 323F. Pewnie zmienili charakterystykę silnika, większy moment był u dołu więc mogli wydłużyć ostatni bieg. Poczytaj sobie forum mazdaspeed, jak ludzie piszą o krótkiej skrzyni w 323F BJ
  • Odpowiedz