Wpis z mikrobloga

@Razzish: ale po co mi ta wykopowa atencja? Co ja z tego mam? Myślisz się, niepotrzebnie zakladasz, ze takie osoby są nieszczesliwe i zakompleksione. Ty myślisz, ze wrzucenie sukienki na mirko, to jedyny moment w którym otrzymujemy trochę czyjejś uwagi, a to nieprawda. Wyglada to tak; wrzucasz zdjęcie i tyle, zaczynasz pisać o czymś innym
  • Odpowiedz
@SaveUs: Słuchaj, piszesz że wrzucasz żeby się pochwalić, a potem zakładasz że to nie dla atencji.
To się po prostu nie dodaje, to tak jakbyś powiedziała ze mówisz każdemu że studiujesz prawo ale to tylko dlatego że każdego to musi interesować ¯\_(ツ)_/¯

Wrzucasz żeby się pochwalić, jeżeli ktoś się chwali to oczekuję komentarzy, koniec kropka, Widziałaś kiedyś żeby ktoś się chwalił w samotności nie oczekując feedbacku?

A po co Ci
  • Odpowiedz
@Razzish możesz mieć rację, bo właśnie z tego powodu chciałam zrobić pokazmorde, ale jakoś mi przeszło.
Generalnie kontynuując część wpisu, to sporo rzeczy robi się dla 'atencji' tylko po to, żeby móc pogadać, nawet jak nas ta rzecz specjalnie nie interesuje.
  • Odpowiedz
@Razzish: nie wydaje mi się, w końcu wykopki to koneserzy kobiecej urody, potrafią lasce 10/10 wytknąć brzydki kolor szminki (xd). Tutaj strach coś pokazać żeby się nie narazić na krytykę znawców kobiecego ciała xd
  • Odpowiedz