Wpis z mikrobloga

@Maxxer: mam taką samą sytuację. Z godzinę temu wysłałem na cryptopię i cisza. Jak sprawdzam dla tego adresu co się dzieje, to najpierw go w ogóle nie znajdowało, teraz jest, że 0.
  • Odpowiedz
@Maxxer: przede wszystkim nie napisałeś nic co mogło by sprawić że ktokolwiek Ci odpowie.

Potrzebne jest : skąd przelewałeś na bitfinex z portfela , txid transakcji i czy w ogóle już txid zostało wygenerowane.,
  • Odpowiedz
25aa77b3159157b4f9ee0cc9f736863812af7aae0069f2dbef290bcef0695c30

@Maxxer: jeszcze napisz skąd robiłeś przelew a jeśli z giełdy to na tej giełdzie z której przelewałeś jaki status ma transakcja i czy jest dostępne anulowanie
  • Odpowiedz
@Maxxer: kurde i tak po jednym zdaniu mam Ciebie dopytywać? Pamiętaj zawsze jak o coś takiego pytasz to podaj do cholery wszystkie potrzebne dane:

Czyli:
Z jakiej giełdy wykonałeś przelew
Jaki status ma transakcja
Czy jest opcja
  • Odpowiedz
@Maxxer: no tak jak txid to znaczy że wyszło z giełdy - tylko czekać aż będzie rozgłoszona w sieci ta transakcja. Względnie poszukaj czy jest akceleracja transakcji gdzieś w sieci dla ltc ale wątpię bo nigdy w sumie LTC nie borykał się z takim problemem. No ale teraz jest zainteresowanie LTC większe niż rok temu gdy LTC był po 12zł
  • Odpowiedz
Witajcie a gdy wysłałem litecoiny z starego portfela przed aktualizacja bloków i teraz transakcja ma status 0 niepotwierdzony mam czekać aż to samo pójdzie ? Próbowałem anulować tą transakcje, ale w moim portfelu nie ma takiej opcji, ltc miało pójść do bitmarket
  • Odpowiedz