Wpis z mikrobloga

Wszedłem dzisiaj na jebzdzidy i zobaczyłem tam coś takiego. No ja #!$%@? ci ludzie tam to żyją w swoim własnym świecie XD Zarobki, parytet siły nabywczej, długość życia, ... Do tego kilka milionów pracowników z krajów grupy wyszechradzkiej #!$%@?ło na zachód tak że aż się za nimi kurzyło a ci robią obrazki że to MY powtarzam MY się śmiejemy z zachodu XD

Nie zapominajmy też że Niemcy to kalifat chylący się ku upadkowi ale jednocześnie też hegemon wykorzystujący Unie Europejską do swoich celów i zagrażający interesom Polski.

#neuropa #polityka #bekazprawakow
Pobierz olcayn - Wszedłem dzisiaj na jebzdzidy i zobaczyłem tam coś takiego. No ja #!$%@? ci ...
źródło: comment_Fo21RTGNTTATe7LPRCIIsbHrNSmIyZmn.jpg
  • 36
Wszystkim spierdoxom komentującym w tym wątku chciałbym przypomnieć że kraje zachodnie może i są bogatsze, ale sytuacja w nich przypomina pożar który wybuchł w kambuzie wielkiego tankowca. A załoga zamiast go gasić to piecze na ogniu kiełbaski. Za chwilę nie będzie co zbierać.

Mówię to o islamskim podboju i szturmującej zachód neomarksowskiej rewolucji.
@olcayn:

Jedyna słuszna opcja: Gdy na śniadego koleżkę padną choćby podejrzenia planowania ataku, albo gdy gównianoskóry zacznie być agresywny w stosunku do ludzi to takiego jegomościa powinno się natychmiast deportować z żoną, dziećmi, wujkami, ciotkami, znajomymi, sąsiadami, a osoba która wykonała donos powinna zostać nagrodzona. Wtedy to całe zoo które mamy na zachodzie europy zacznie się pilnować, a następnie rozpocznie się donoszenie oraz walka o względy białego pana.

xDDDD
@Nagor: W polszy tygodniowo ginie więcej ludzi w wypadkach drogowych niż w wyniku zamachów rocznie w Europie. Ale łudź się dalej "bezpieczną" polszą.